sobota, 5 oktobra, 2024

Tekmovalce presenetil nenaden dvoboj

Tekmovalce je presenetil nenaden dvoboj, ki je spremenil marsikaj.

Tekmovalci Kmetije so trdo delali na tedenski nalogi, ko jih je presenetilo nenadno sporočilo voditeljice Natalije. Zbrati so se morali na mestu dvobojev, saj bo potekal boj med glavama družin. Tekmovalci so postali nervozni, saj niso vedeli, kaj jih čaka.

kmetija
Tekmovalce je presenetilo sporočilo. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Natalija je hitro razkrila, da se bosta v dvoboju pomerili glavi obeh družin – Tamara iz modre ekipe in Žan iz oranžne. Zmagovalec tega dvoboja bo svoji ekipi priboril pomembno prednost pri tedenski nalogi, medtem ko poraženca čaka kazen.

kmetija
Odvija se prvi boj glav družin. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Dvoboj je bil intenziven, vendar se je Tamara izkazala kot boljša in tako priborila modri ekipi prednost. “Vaša družina bo lahko vse do prihoda gospodarice Nade stiskalnico uporabljala pol ure več,” je pojasnila Natalija. Za modro družino je to velik bonus, ki jim lahko omogoči zmago pri tedenski nalogi.

kmetija
Tamara je zmagala in svoji ekipi priborila pomembno prednost. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Žan pa ni imel takšne sreče. Poleg razočaranja, ki ga je občutil ob porazu, ga je čakala tudi dodatna kazen. Natalija je oznanila: “Ker si izgubil, boš kaznovan.” Žan mora noč preživeti v gozdu, povrh vsega pa se mora po vrnitvi iz gozda izogibati sodelovanju pri tedenski nalogi, kar pomeni, da ne bo mogel pomagati svoji družini.

kmetija
Žan mora en dan preživeti v gozdu. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Kljub vsemu pa Žan ni bil pretirano razočaran nad svojo kaznijo. Zanj je to bolj nagrada. “Resnično potrebujem nekaj miru pred svojo družino,” je izjavil Žan, ki se v oranžni ekipi ne počuti sprejetega.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte