sobota, 5 oktobra, 2024

Presenečenje: Aval + – na Talentih ni navdušila, sedaj pa izdala tako odmevno pesem

Aval + – je presenetila z novo pesmijo in videospotom. Takšen je odziv številnih …

V prvi oddaji šova Slovenija ima talent, je nastopila tudi Maruša Conič, ki ustvarja pod umetniškim imenom Aval + –.

Svoje umetniško ime, Aval + -, je razložila z besedami: “Plus minus pomeni, da moramo vzeti dobro s slabim.” Pojasnila je, da pod tem umetniškim imenom izdaja tudi svojo glasbo. “Pišem besedila in melodije,” je pojasnila.

Aval + – v novem videospotu za pesem Baknež. (foto: Youtube/posnetek zaslona)

Na avdicijskem nastopu se je predstavila z avtorsko pesmijo Kolač. “Ta pesem je malo bolj živahnejšega karakterja,” je povedala in pojasnila, da pesem govori o osebi v njenem življenju, ki ji je veliko pomenila in se ji je zdela kot kolač, ker je imela podobne lastnosti.

Žal pa s svojim glasom ni prepričala žirije. Lado ji je zelo hitro dal križec, sledil je tudi Andrej.

“Izumit zelo dobro ime ni dovolj. Treba se je še naučiti peti ali pa vsaj pravilno uporabljati sodobno tehnologijo. Kdor koli ima veselje do posluha, lahko sedaj poje in dela dobre komade,” je po nastopu dejal Lado in dodal: “Ampak mora imeti nekaj več kot “kolač, boži mi lase”!”

Aval + – so vsi štirje žiranti zavrnili in ni šla v naslednji krog, kar pa ji ni vzelo volje za petje in ustvarjanje.

Nova pesem Baknež

Kljub temu, da Aval + – ni uspelo v šovu Slovenija ima talent, pa ni obupala. Izdala je novo pesem Baknež (poljub, op. a.) in zanjo videospot.

Kot je zapisala, je bila pesem Baknež posneta in producirana v Sloveniji, v lanskem in letošnjem letu, sedaj pa je končno ugledala luč sveta.

Pod njen videospot so se že zvrstili komentarji njenih oboževalcev, ki menijo, da je pesem zelo lepa. “Odličen video, izvedba in splošen estetsko- umetniški vtis,” se je glasil eden izmed komentarjev.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte