sobota, 5 oktobra, 2024

V hlevu je vroče: Kaj se dogaja med Timom in Nušo?

Zdi se, da se med Timom in Nušo nekaj dogaja. To sta počela ponoči …

Tim in Nuša sta pristala skupaj v isti družini. Tim je v tekmo za glavno nagrado prišel kot gozdar, Nušo pa so gozdarji izbrali kot eno izmed članov svoje družine. In zdi se, da je Nuša s tem, ko je prestopila v njihovo družino, zacvetela.

kmetija
Nuša in Tim se veliko družita. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Obe družini, tako modra kot oranžna, sta nalogo, da iz sončničnih semen iztisnejo čim več olja, vzeli zelo resno. Delajo tudi ponoči. Eni bolj, drugi manj …

Nuša in Tim sta skupaj prebirala semena, ni pa šlo brez drezanja in smeha. Na koncu pa sta, namesto, da bi se posvetila sončničnim semenom, drug drugega obmetavala s senom.

Kaj se med njima dogaja?

Tim je že takoj na začetku prihoda v šov Kmetija sicer dejal, da ga doma čaka dekle, a v Nuši vidi osebo, s katero se lahko pogovarja in heca. Nuša pa je več kot očitno zaljubljena do ušes.

“Tim je definitivno tukaj moja opora,” je Nuša priznala produkciji in dodala, da je njen steber. “Zaščiti me pred vsem. Sploh si ne znam predstavljati kmetije brez njega,” je priznala.

Produkciji je v smehu rekla tudi, da če ne bi bilo v šovu Tima, bi že odkorakala nazaj na Jesenice.

Samo prijatelja

Da sta Tim in Nuša samo prijatelja je produkciji zatrdil Tim. “Jaz in Nuša se zelo dobro razumeva. Čudno je, da spiva skupaj, ampak, tako so nas porazdelili od začetka že,” je pojasnil Tim in dodal, da ima doma dekle in da si želi, da odnos z Nušo ostane samo pri tem, da spita skupaj.

Situacija z Nušo je šla že preveč naprej. Res bi se moral malo oddaljiti od nje,” je priznal Tim in dodal, da bi moral narediti kak korak nazaj, da ne bo kakšnih zmešnjav. “Premlada je, ne bi se spustil v kakšno zvezo z njo. Ja, bo potrebno narediti malo pavze,” je dejal Tim.

Da nimata drugačne odnosa kot iskreno prijateljstvo, je produkciji zatrdila tudi Nuša.

kmetija
Kaj se dogaja med Timom in Nušo? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte