sobota, 5 oktobra, 2024

Aval + – ni navdušila žirije, gledalci pa so opazili še to

V šovu Slovenija ima talent je nastopila Aval + -, ki pa ni prepričala žirije. Mnogi gledalci pa so opazili še to podrobnost. Ste to opazili tudi vi?

V prvi oddaji 10. sezone priljubljenega šova Slovenija ima talent, je nastopila pevka Maruša, ki ustvarja pod umetniškim imenom Aval + -.

sit
Aval + – je zapela avtorsko pesem Kolač. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Svoje umetniško ime, Aval + -, je razložila z besedami: “Plus minus pomeni, da moramo vzeti dobro s slabim.” Pojasnila je, da pod tem umetniškim imenom izdaja tudi svojo glasbo. “Pišem besedila in melodije,” je pojasnila.

Želela si je zlati gumb

Aval + – je pred nastopom iskreno dejala, da si zelo želi, da bi dobila zlati gumb, to bi ji pomenilo zelo veliko. “Nastop na polfinalnem odru bi mi veliko pomenil, tako da upam na najboljše,” je dejala.

Na avdicijskem nastopu se je predstavila z avtorsko pesmijo Kolač. “Ta pesem je malo bolj živahnejšega karakterja,” je povedala in pojasnila, da pesem govori o osebi v njenem življenju, ki ji je veliko pomenila in se ji je zdela kot kolač, ker je imela podobne lastnosti.

Na vprašanje Lada, kakšna podobnost je bila med to osebo in kolačem, je Aval + – pojasnila: “Bil je sladek in puhast kot blazina za spanje.”

Namesto gumba pa križec

Žal pa s svojim glasom ni prepričala žirije. Lado ji je zelo hitro dal križec, sledil je tudi Andrej.

“Izumit zelo dobro ime ni dovolj. Treba se je še naučiti peti ali pa vsaj pravilno uporabljati sodobno tehnologijo. Kdor koli ima veselje do posluha, lahko sedaj poje in dela dobre komade,” je po nastopu dejal Lado in dodal: “Ampak mora imeti nekaj več kot “kolač, boži mi lase”!”

Aval + – je od vseh štirih žirantov prejela ne, gledalci pa so se po njenem nastopu razpisali na družbenih omrežjih. Mnogi so omenili, da je med nastopom sploh niso razumeli, pela naj bi zelo nerazločno.

sit
Aval + – žirije ni prepričala. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte