sobota, 5 oktobra, 2024

Znani slovenski par po 29 letih zakon sedaj sporočil to

Priljubljena slovenska pevka je poročena 29 let, sedaj pa je sporočila to …

Znana in priljubljena slovenska pevka Natalija Kolšek je s svojimi spletnimi prijatelji in sleidlci delila fotografijo, na kateri je skupaj s svojim soprogom Markom.

natalija kolšek
Natalija Kolšek in njen soprog Marko.

Pred natanko 29imi leti sva se poročila. Stopila na skupno pot, z najčistejšimi nameni, da bova skupaj do konca, v dobrem in malo manj dobrem. Hvaležna, da je dobrega veliiiko in da sva se takrat našla. In ja, še vedno pustiva, da sva, kot dva “frišno” zaljubljena in se tako tudi obnašava,” je zapisala poleg fotografije in številne navdušila.

Pod objavo so se usule čestitke, mnogi pa so fotografijo, s katere se smehljata, nagradili tudi z všečkom.

Za Svet24 je Kolškova pred časom razkrila tudi, kako sta se s partnerjem spoznala. “Prek študentskega servisa sem delala v nekem lokalu, Marko je prišel vanj in mi je bil grozno, grozno všeč. Pred koliko leti je bilo to, Marko? Devetnajstimi, če sva osemnajst let poročena? No, že čez mesec dni sva postala fant in punca, se čez eno leto poročila, devet mesecev po poročnem potovanju pa sem rodila prvega otroka. Kakor da bi bilo vse načrtovano, a ni bilo. Niti malo,” je dejala za omenjeni portal.

Pevka in njen partner imata skupaj tri otroke, sina Aneja ter hčerki Aniso in Aišo Najo.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte