sobota, 5 oktobra, 2024

Na POP TV so to dolgo skrivali, sedaj je končno vse prišlo na dan

POP TV je o tem dolgo molčal, gledalci so nad razkritim močno presenečeni …

POP TV je z razkritjem, kaj v oktobru čaka njihove gledalce, mnoge močno presenetil. Prihaja namreč nova in drzna slovenska serija Hiša ljubezni, ki jo bodo začeli predvajati na Voyo 10. oktobra.

hiša ljubezni
Na Voyo prihaja nova serija Hiša ljubezni. (foto: POP TV/Luka Kotnik)

“Na VOYO prihaja nova originalna serija Hiša ljubezni, ki bo gledalce popeljala v nenavadno in zabavno okolje prvega legalnega bordela v Sloveniji. Da, prav ste prebrali. 10. oktobra bomo lahko vsi legalno pokukali v ta magični svet žametnih skrivnosti, prevar in ljubezenskih iluzij. Bordel, v katerem ni radovednih sosedov, utripajočih neonskih napisov ali sumljivih strank,” so zapisali na 24ur.com.

Kaj se bo dogajalo v seriji Hiša ljubezni?

“Ljubezen, prijateljstvo, seks? Vse od naštetega. Matej Puc je Mare, tisti nespretni mali prevarant, ki ima plan, ful keša. Karin Komljanec je njegova poslovno bistra sestra Suzi, ker – priznajmo si – za vsakim moškim stoji močna ženska. Odločita se, da bosta združila skupino družbenih odpadnikov in odprla bordel. Sej to je biznis kot katerikoli drug biznis, ljudje pridejo po storitev in mi jim jo damo. 

Dami noči v Hiši ljubezni sta Karmen (Zala Djuric) in Dolores (Zvezdana Mlakar), ker pa hiša zadovolji oba spola, je za ženske najbolj zaželena roba Sandi (Luka Cimprič). Tukaj pa je še sarkastična receptorka Pia (Mila Fürst), ki skrbi za varnost in organizacijo, Edo (Aleksandar Rajaković), Maretov najboljši prijatelj in bivši mož od Suzi ter pretkani Leon (Gregor Gruden), ki pridno izkorišča Maretovo odvisnost od stav, denarja in tveganj,” pojasnjujejo ustvarjalci.

hiša ljubezni
Kaj prinaša noca serija Hiša ljubezni? (foto: POP TV/Luka Kotnik)

Nova serija obeta veliko gledanost

Kot pravijo ustvarjalci serije Hiša ljubezni, so želeli narediti vsebino, ki bo pritegnila širši krog občinstva, ob tem pa so želeli ohraniti ostrino, drznost in inovativnost.

“Veseli me, da premikamo meje in prinašamo nekaj, kar pri nas še nismo videli,” je o seriji dejal njen urednik Dejan Krupič.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte