sobota, 5 oktobra, 2024

Ste pričakovali, da bo za svojo nasprotnico izbrala ravno njo?

Marjana je kot prva dvobojevalka izbrala svojo nasprotnico. Svojo odločitev je utemeljila precej drugače, kot bi to storili preostali tekmovalci.

V zadnji epizodi šova Kmetija so tekmovalci glasovali za prvega dvobojevalca, kar je dvignilo kar nekaj prahu v hiši, saj niso bili vsi zadovoljni z izidom. Po taktičnih spremembah je večina glasov padla na najstarejšo tekmovalko, Marjano, kar je presenetilo mnoge. Danes pa je bila njena naloga, da si izbere nasprotnico za dvoboj.

kmetija
Marjana kot prva dvobojevalka izbira svojo nasprotnico. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Marjana je izbiro utemeljila: “Jaz sem bolj razmišljala, kako bom v kajži preživela z osebo, s katero se znava pogovarjati, da mi bo do arene krajši čas.” Izbrala je Lauro, ki je novico sprejela mirno in s širokim nasmehom.

kmetijo
Laura je novico sprejela z nasmehom. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Laura se izbire ni ustrašila, saj je bila polna pozitivnega duha. “Hvala bogu, da je izbrala mene. Jaz se veselim kajže, malo miru. Spala sem že v hlevu, hiši tri tedne in bi rada preizkusila še kajžo,” je dejala Laura, ki je situacijo obrnila na pozitivno, s tem pa je pokazala svojo sproščenost in razumevanje, da je Kmetija le igra.

kmetija
Laura se veseli noči v kajži. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Njun pogled na šov bo v kajžo zagotovo prinesel nekoliko lažje vzdušje, saj obe tekmovalki na dogajanje gledata z optimizmom.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte