sobota, 5 oktobra, 2024

Znani slovenski glasbenik močno presenetil: Zaradi tega obiskuje psihoterapevtsko pomoč

Znani slovenski glasbenik je sklenil, da javno razkrije, kaj se dogaja z njim.

Nov teden prinaša nove kulinarične dogodivščine v priljubljeni kuharski oddaji Riba, raca, rak. V temu tednu na Planet TV kuhajo Rok Piletič, Sendi, Frenk Nova, Martina Švab in Andrej Milutinovič. Prvi pa je za kuhalnico prijel glasbenik Rok Piletič, ki ga mnogi poznajo tudi po duetu BQL z bratom Anejem Piletičem.

riba raca rak
V oddaji Riba, raca, rak je kuhal Rok Piletič. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Je pa Rok v oddaji razkril tudi, da obiskuje psihoterapijo. Kot je priznal med pripravo jedi, je zelo samokritičen.

“Imam manjvrednostni kompleks, na katerem delam,” je povedal Rok, nato pa razložil, da se je pri 32 letih začel intenzivneje poglabljati v svoje občutke in čustva.

“Zakaj so tam, od kje so tam in tako naprej. Pri tem mi zelo dobro pomaga moja psihoterapevtka. In moram priznati, da grem res po pravi poti,” je bil iskren pevec in dodal, da vse bolj opaža, da ljudje veliko lažje sprejmejo in se zahvalijo za fizična darila, kot pa za pohvale in spodbudne besede.

Šovbiznis je pritisk

Dotaknil se je tudi svojega posla in pojasnil, da je v šov biznisu velik pritisk, kjer lahko nastajajo tudi težave in travme. “Včasih se počutim, kot da jaz nisem človek. Kot da sem predmet, kjer si lahko ljudje s komentarji na tvoje izdelke, za katere se trudiš, dovolijo pisati zelo žaljive stvari. In kot človek naj povem, da to tudi zaboli,” je iskreno povedal.

rok
Glasbenik je razkril, zakaj obiskuje psihoterapevtko. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte