sobota, 5 oktobra, 2024

Kaj tokrat spletkarita Maja in Nik?

Znano je, kdo je novi glava družine, zato se pri nekaterih tekmovalcih že čuti napetost. Še najbolj pa sta pripravljena spletkariti Nik in Maja.

Preden je Jasmin zapustil posestvo je tekmovalcem napisal pismo, v katerem je razglasil novo glavo družine. Izbral je Igorja, s katerim se je najbolj povezal med bivanjem na Kmetiji. Ta odločitev pa ni bila po godu vsem tekmovalcem, saj mnogi vidijo Igorja kot grožnjo.

igor
Igor je kot novi glava družine ogrozil nekatere tekmovalce. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Maja je svojemu bratu Niku takoj pojasnila, da je Igor zdaj glava družine in da obstaja velika verjetnost, da bo Nik ponovno služabnik, tega pa si ne želi, saj je to v prejšnjem tednu že izkusil. Poleg tega so služabniki tudi na tapeti za glasovanje prvega dvobojevalca. Maja mu je svetovala, naj ne pokaže, da ga je ta novica prizadela: “Ne smeš pokazati, da te je to prizadelo,” mu je svetovala.

maja in nik
Kaj naklepata Maja in Nik? (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Nik in Maja, ki že od začetka igre taktizirata, se zavedata, da bodo sotekmovalci poskušali ločiti njuno zavezništvo. “Zavedati se morava oba, da naju bodo hoteli dati skoraj vsak teden narazen. Zato vse te plane in pogovarjanja morava imeti zvečer, da naju nihče ne vidi. Čim manj čez dan,” je Maja dejala Niku, saj se zavedata, da ju drugi opazujejo in prepoznavajo njuno povezanost kot nevarnost.

Maja je izpostavila tudi, da sta onadva tretji par, ki ga tekmovalci želijo razdvojiti, saj so že prej ločili druge pare s taktiko pošiljanja enega člana v hlev.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte