sobota, 5 oktobra, 2024

Marcel izgubil živce, Tamara v joku. Kaj se dogaja?

V gozdu so se stvari med gozdarji zelo spremenile. Zaradi tega bo Marcel popolnoma izgubil živce.

Gozdarji Tim, Marcel, Tamara in Anja so izvedeli, da je pred njimi zelo zahtevna naloga. Ko se bo Tamara kot zadnja strokovnjakinja vrnila iz posestva, bodo morali ugrabiti tri tekmovalce in jih prepričati, da gredo z njimi v gozd.

kmetija
Marcel se bo jezil. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Zelo zahtevna naloga pa je očitno načela tudi živce, saj med gozdarji ni več harmoničnega prijateljstva. Marcel je bil očitno prvi med njimi, ki je pod pritiskom naloge začel popuščati. Ko je sedel za mizo, je z roko pomedel po njej, da so stvari padle na tla.

Kaj si pa ti tako živčen?” ga je vprašala Anja, Marcel ji je odvrnil, naj se briga zase in gleda v svoj krožnik. Ob tem pa se je oglasila še Tamara in dejala, da ima tega počasi dovolj. “Zdaj bo pa meni počasi prekipelo,” je dejala Tamara, ki se je nato umaknila v sobo, kjer je bilo videti, da joka.

Marcel je svoje dejanje opravičil z besedami: “Jaz sem mizo pospravil z eno preprosto potezo, da sem vse odrinil dol, da sem si lahko privoščil svoj zajtrk.” Produkciji je pojasnil, da ima vsak kdaj kak slab trenutek in odreagira tako, kot morda ne bi smel.

Se strinjam, je bila napaka od mene, ni bilo lepo,” je produkciji kasneje priznal Marcel. Tim pa je v skrbeh, da bo majhen prepir med njimi sprožil, da bo družina gozdarjev razpadla.

Očitno se bo to res zgodilo, Tamara je že napovedala, da bo Marcel prvi, ki ga bo nominirala za dvoboj, ko bo imela to priložnost.

kmetija
Tamara se je umaknila v sobo. (foto: Voyo/posnetek zaslon)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte