sobota, 5 oktobra, 2024

Ali se Nejc in Eva Luna želita vrniti na Kmetijo?

Eva Luna in Nejc sta iskreno spregovorila o vrnitvi na Kmetijo. Povedala sta tudi, kdo od tekmovalcev jima je šel najbolj na živce.

Nejc Abram in Eva Luna Mlakar sta bila skupaj v letošnji Kmetiji. Nejc je zapustil posestvo kot prvi poraženec v dvoboju z Žanom, Eva Luna pa je prostovoljno odšla domov.

Parček je objavil videoposnetek, na katerem odgovarjata na vprašanja, ki so jima jih zastavili njuni sledilci na Instagramu.

eva luna in nejc
Nejc in Eva Luna (Foto: YouTube/Nejc Abram)

Sledilci so ju vprašali: Ali bi se vrnila na Kmetijo, če bi imela priložnost?

Jaz bi se vrnil,” je kratko in jedrnato odgovoril Nejc. Tudi Eva Luna je odgovorila, da bi se najverjetneje vrnila tudi ona.

Oba sta tudi razkrila, s kom se družita še danes. “Meni sta v najboljši luči ostala Marcel in Nik, z njima se še vedno slišim,” je povedal Nejc, Eva Luna pa pravi, da se je v šovu ujela z veliko večino. “Nik, Maja, Tjaša, zelo sem sem ujela tudi z Igorjem, čeprav verjamem, da se to ni videlo in veliki večini ni všeč,” je priznala Eva Luna.

kmetija
Nejc in Eva Luna (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Na vprašanje, kdo jima je šel v šovu najbolj na živce, pa je Eva Luna takoj odgovorila: “Tim in Polona.”

Nejc pa je mnenja, da vsak igra svojo igro, najbolj na živce pa sta mu šla Tim in Tjaša.Igrala sta tako zahrbtno igro, ampak, tako kot sem že povedal, to je del igre. Ko smo prišli ven, se je Tjaša izkazala za zelo v redu osebo,” je iskreno povedal Nejc in dodal: “Tjaši lahko dam kapo dol za vodenje igre in za prikrivanje skrite naloge, ko je postala gozdarka.”

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte