sobota, 21 septembra, 2024

Igor razkril, kakšno je njegovo sanjsko dekle

V šovu Kmetija letos sodeluje tudi Igor, ki je razkril, da ima pri ženskah velika moralna pričakovanja in kriterije.

Igor Mikič je eden izmed tekmovalcev 11. sezone resničnostnega šova Kmetija. Kot je o njem pred odhodom v areno povedal Jasmin, je Igor edini tekmovalec, pri katerem začuti iskrenost.

igor
Igorju je fitnes način življenja. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

To pa so opazili tudi gledalci Kmetije, Igor iz tedna v teden pridobiva več gledalcev, ki navijajo zanj.

Treningi mu veliko pomenijo

Kot je povedal za 24ur.com, je fitnes njegovo življenje. “Vsi, ki me poznajo, vedo, da jaz živim za fitnes, da ni to samo muha enodnevnica, da jaz treniram za postavo. To je način mojega življenja. Tako, kot si gre nekdo zjutraj umit zobe, je meni avtomatično, da grem v fitnes,” je dejal za omenjeni portal.

Pojasnil pa je tudi, zakaj je samski. “Samski, ampak nikoli sam. Samski stan je zelo podcenjen. Imam se lepo in prednost trenutno dajem karieri, potovanjem in ustvarjanju novih pesmi. Ferrarija ne vozi vsak in tudi jaz se z vsako ne zadovoljim. Imam velika moralna načela in kriterije, katerih ni izpolnila še nobena, ki sem jo spoznal. Veliko krasnih let sem preživel v razmerju in prišel je čas, da tudi uživam malo v samsko-sanjskem življenju. Za vsako rit se šiba najde in za vsakega fanta se tudi najde punca,” je povedal za omenjeni portal.

igor
Igor je povedal, zakaj je še vedno samski. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte