sobota, 21 septembra, 2024

POP TV zapustila znana televizijska voditeljica

Še ena znana televizijska voditeljica se poslavlja od POP TV.

Znana televizijska voditeljica in novinarka Suzana Perman je sklenila, da je čas za novo karierno pot. Po 15 letih dela na POP TV in Kanal A, je medijsko hišo zapustila.

suzana
Voditeljica Suzana Perman (foto: Facebook/Suzana Perman)

“Po 15 letih dela na televizijah POP TV in KANAL A čutim, da je moje poslanstvo še nekje drugje. Za seboj puščam ogromno čudovitih spominov, neprecenljivega znanja, veščin in trdnih prijateljskih vezi, a ko te srce pokliče, veš, da pride čas, ko moraš tudi sam stopiti iz t. i. cone udobja, iz tega, kar si počel vse življenje, in iti naprej v nove izzive. Televiziji, ki me je izučila, izoblikovala in mi dala nešteto priložnosti, bom vselej hvaležna,” je pred kratkim Permanova pojasnila za žurnal24. Permanova je zadnje leto nadomeščala voditeljico Nušo Lesar na Kanalu A, sedaj pa se je Lesarjeva že vrnla nazaj na svoje delovno mesto.

Slovo je bilo čustveno

Da je bilo slovo čustveno, so pokazali ustvarjalci redakcije 24ur v posnetku, ki so ga objavili na družbenih omrežjih. Sodelavci so se od Permanove poslovili z ganljivimi besedami in objemi.

Draga naša Suzi. Danes smo se še zadnjič pozdravili v redakciji. Zadnjič bomo šli skupaj do avtomata za kavo. Zadnjič boš na svojem delovnem mestu. Malo si krožila po desku zadnja leta – od svoje mize, kjer si sedela za kopico notranjepolitičnih dokumentov, do voditeljske mize #24urzvečer, nato si nas zamenjala za redakcijo @svetkanala . Kjer si se izkazala tako kot urednica, kot voditeljica …

Za seboj puščaš sledi izjemnega novinarskega dela. Svoje znanje si prenesla na mlajše kolege.

Kot si lepo rekla. Ko razpiraš svoja krila, postajajo zidovi ti hiše zate utesnjujoči. Zato odhajaš.

Poleti torej. V nova obzorja. Novim delovnim izzivom naproti.

Radi te imamo. Srečno, draga sodelavka. Naj bodo tam zunaj ugodni vetrovi … ,” so zapisali poleg objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 24UR (@24ur)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte