sobota, 21 septembra, 2024

Jasmin je čustveno spregovoril o težki preteklosti

Nik je izdal prijateljstvo in s tem Jasmina poslal domov. Ta se je pred odhodom čustveno izpovedal, saj ima težko preteklost.

Nik je kot prvi dvobojevalec za nasprotnika izbral Jasmina, kljub njunemu dogovoru, da drug drugega ne bosta izbrala. Jasmin je kot drugi dvobojevalec za vrsto boja izbral moč.

Jasmin, ki se je zanašal na svojo fizično moč, je bil prepričan, da bo imel prednost, vendar je bilo veliko odvisno od sreče. Ta pa je bila na Nikovi strani. “Mislim, da če bila samo surova moč, bi zmagal, ampak ta sreča mi vedno malo manjka v življenju,” je bil iskren jasmin, ki je šel v areno z mislijo, da bo boj temeljil le na moči.

nik in jasmin
jasmin se je v areni zanašal na surovo moč. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Preden je zapustil posestvo, se je Jasmin še zadnjič izpovedal pred kamerami. S solzami v očeh je razkril globoka čustva in povedal: “Kot že marsikdo ve, jaz v življenju nisem imel očeta, tako da sem mogoče v Igorju videl njega.” Jasminu je namreč ogromno pomenila podpora, ki mu jo je dajal Igor, saj ga je stalno spodbujal in mu stal ob strani.

jasmin
Čustvena izpoved Jasmina. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Odhod Jasmina je močno prizadel tudi ostale tekmovalce. Ines je povedala: “V hiši bo dosti manj smeha in zabave.” Dodala je, da bo Jasminovo prisotnost zelo pogrešala: “Vedno je pripravljen pomagati, vedno se je pripravljen pogovarjati. To bo definitivno zelo manjkalo.”

(Foto: Voyo/posnetek zaslona)
Jasminu je Igorjeva podpora pomenila zelo veliko. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Njegov odhod pa je pretresel tudi Igorja, ki je priznal, da se je z Jasminom močno povezal: “Želel sem, da Jasmin ostane, ker je res pristna, prijazna, uglajena oseba. Ima lepe vrednote in moralna načela. Res sem močno navijal za njega.” Igor je ob Jasminovem odhodu izrazil tudi razočaranje nad Nikom, ki ga označuje kot tekmovalca, ki igra umazano igro.

igor
Igor je navijal za Jasmina. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Jasminov odhod je zapustil praznino na posestvu, saj je bil med tekmovalci zelo priljubljen.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte