petek, 20 septembra, 2024

Laura se je razjezila: “Nuša laže …”

Na Kmetiji se čuti napetost med tekmovalci, saj nekateri v tedensko nalogo vložijo veliko več truda kakor drugi.

Tekmovalci Kmetije so nervozno zaključevali tedensko nalogo, saj se je bližal prihod gospodarice Nade. Medtem ko so se nekateri tekmovalci trudili in trdo delali, so bili drugi bolj sproščeni in si celo privoščili popoldanske počitke.

Kuhinjo so pospravljale Maja, Laura in Ines, ki so opazile, da Nuša ne prispeva dovolj k skupnim nalogam.

Ines, maja, laura
Ines, Maja in Laura so pridno čistile hišo pred prihodom gospodarice. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Nuša ima vedno izgovor. Jaz pravim, kdor želi, si delo najde, kdor pa ne, pa najde izgovor. Noben od nas tukaj večinoma ni vajen takšnih opravil in smo vsi v tej situaciji in ona ne more več izigravati neke atijeve hčerkice, ker pri meni to ne gre več skozi,” je odločno povedala Laura, ki je pridno poprijela za vsako delo na Kmetiji, na koncu pa je skupaj z Majo in Ines poskrbela še za čistočo.

laura
Laura je na Kmetiji dokazala, da zna poprijeti za delo. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Tudi Maja je izrazila svoje razočaranje, saj se ji zdi, da Nuša ne prispeva dovolj k delu. “Pred kosilom spat, po kosilu spat … To so takšne zadeve, ki ne pašejo sem. Če ne misli delati, ne vem, zakaj je tukaj,” je dejala Maja.

nuša
Tekmovalci menijo, da Nuša na Kmetiji najmanj dela. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Napočil je čas za dvoboj med Nikom in Jasminom, še pred tem pa je voditeljico Natalijo zanimalo, kdo na Kmetiji najmanj dela. Marjana je izpostavila Nušo, ta pa je za razlog navedla to, da se zadnje nekaj dni slabše počuti.

laura
Laura ne mara izgovorov. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Nuša laže, da ima zdravstvene težave. Ko imaš ti zdravstvene težave, se s tem več ne hecaš in to je norčevanje iz ljudi, ki so tukaj že bili poškodovani, ki so tukaj že bili bolni. Ne maram izgovorov, ki so velika laž,” je komentirala Laura.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte