petek, 20 septembra, 2024

Timovo dekle spregovorilo o romanci med Timom in Nušo

Nuša svojih čustev do Tima v šovu ni skrivala, on pa je bil v zagati, saj ga je doma čakalo dekle. Kako se je počutila ob videnem?

V priljubljenem resničnostnem šovu Kmetija letos ponovno tekmuje Tim. Tokrat pa v šov ni vstopil kot samski, doma ga je čakalo dekle. Kljub temu, da je bila njuna zveza še mlada, pa je Tim dejal, da upa, da je ne bo preveč pogrešal.

kmetija
Tim tekmuje že drugič. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Spoznala sta se na veselici

Tim je za 24ur.com povedal, da je njuna zveza sicer še v začetni fazi, ampak, da se z njo počuti fantastično. “Spoznala sva se prek prijateljev na veselici in od prvega dne sem zaljubljen v njene oči in njen zelo živahen karakter. Lahko bi rekel, da je to punca, na katero sem čakal 23 let,” je razkril za omenjeni portal.

Prihaja iz Savinjske doline, po poklicu je koreografinja in plesalka v plesni šoli M-dance, obožuje živali, še posebej konje,” je povedal Tim za Top24Novice in razkril, da sta se spoznala preko skupnega prijatelja na veselici.

Začela sva se pogosto družiti in nastala je najina zveza. Zelo sva povezana in všeč mi je, ker sva si razična. Mene nasprotja privlačijo. Ni mi všeč, če punca razmišlja enako kot jaz, so ji všeč enake stvari. Zelo mi je všeč, ker ima najboljši karakter in me dela vsak dan boljšo osebo. Res jo obožujem,” nam je pred kratkim priznal.

Nuša se je zaljubila v Tima

Nuša je bila povsem odkrita glede svoje naklonjenosti do Tima. “Z moje strani vam lahko priznam, da sem med nama čutila nekakšno posebno vez, mogoče zato, ker je bil takrat edini, ki me je iskreno nasmejal, me poskušal razumeti in me poslušal. Mogoče pa se temu reče iskrica …,” je razkrila za 24ur.com.

kmetija
Tim in Nuša sta se hitro ujela. (foto: POP TV)

Dodala je, da ji je dal nov zagon in energijo, ki jo je takrat še kako potrebovala. “Všeč mi je bil, ja, priznam, noro všeč … A seveda so bile takrat drugačne okoliščine, zaradi katerih sem morda zamešala svoje občutke in takoj pomislila, da sem se v njega zaljubila,” je priznala najmlajša tekmovalka.

O Nušini zaljubljenosti sta spregovorila Tim in njegovo dekle

V šovu se bistveno hitreje navežeš na neko osebo oziroma razviješ čustva do nje, saj je notri zelo psihično naporno,” je o Nušinih čustvih za Top24Novice dejal Tim in pojasnil, da če se ne razumeš z večino oseb in pride nekdo, ki ti da toplino, ki jo potrebuješ, se zna hitro zgoditi, da nastane kaj nepremišljenega. “Razvijejo se čustva, ki se v realnem svetu ne bi,” je pojasnil.

Na vprašanje, kako na vse skupaj danes gleda njegovo dekle, nam je Tim povedal: “Moja punca ni jezna na Nušo, niti na to, da se je zaljubila vame, ker očitno že ima razloge, zakaj se je. Ji pa zagotovo ni bilo prijetno tega gledati, kljub temu, da se zaveda, da je v šovu vse drugače, kot v realnem življenju.”

tim kmetija
Tim in njegovo dekle Tina (foto: Osebni arhiv)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte