petek, 20 septembra, 2024

Tamara iskreno o Kmetiji: “Če bi vedela to, tega ne bi sprejela!”

Tamara je iskreno spregovorila o šovu Kmetija in priznala, da če bi vedela to, tega zagotovo ne bi sprejela …

Na posestvu je tekmovalce pričakala nova številka Kmečkega lista, svojo različico pa so dobili tudi gozdarji. Tako kot vedno jih je v njem čakalo polno pomembnih in koristnih informacij.

kmetija
Gozdarji berejo nov Kmečki list. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Nove družinske člane, kolikor jih bodo potrebovali, da ustvarijo osemčlansko družino, bodo morali na noč po Tamarini vrnitvi s posestva, ugrabiti,” je pisalo v Kmečkemu listu.

“Končno malo akcije,” je Tamara vzhičena dejala produkciji. “Jaz mislim, da bom prva letala tam za Žigom pa Stanislavom,” je dodala. Upa, da bodo uspeli pridobiti njiju v družino gozdarjev.

Ob tem pa se bodo gozdarji morali držati pravila, ne smejo ugrabiti glave družine ali koga od dvobojevalcev.

Gozdarji so po prebranem ugotovili, da bodo ponovno morali vplivati na izpadlega tekmovalca, ki bo prišel do njih v gozd. Pomembno bo namreč, kdo bo glava družine v naslednje tednu in koga bodo določili za dvoboj v areni.

“Če bi vedela, da bom imela tako težko nalogo kot zadnja strokovnjakinja z odhodom na posestvo, tega ne bi sprejela,” je Tamara iskreno dejala produkciji. Ona in ostali gozdarji bodo morali izvesti načrt, ki bo moral biti do potankosti izdelan. Jim bo uspelo?

kmetija
Bo gozdarjem načrt uspel? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte