petek, 20 septembra, 2024

Napetost na Kmetiji: “V mojih očeh je hinavka in lažnivka …”

Na posestvu je potekalo glasovanje za prvega dvobojevalca, s tem pa so se ponovno vnela nesoglasja, tokrat med Tjašo in Majo.

Tekmovalci so za glasovanje za prvega dvobojevalca lahko izbirali med tremi kandidati – Borisom, Nikom in Žanom – medtem ko je Stanislav, kot zmagovalec boja za imuniteto, bil varen pred dvobojem.

glasovanje
Glasovanje za boj za imuniteto ni šlo po načrtu Maje in Nika. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Napetosti na posestvu so se začele že prejšnji dan, ko glasovanje za imuniteto ni potekalo po načrtu Maje in Nika. Tekmovalci so namreč izglasovali, da se za imuniteto pomerita Žan in Stanislav, kar je razburilo Majo, saj si je želela zaščititi svojega brata Nika.

Ko je voditeljica Natalija vprašala Žigo, glavo družine, na podlagi česa je izbral služabnike, je ta odgovoril, da so se odločili skupaj, s čimer pa se Maja ni strinjala. “Tukaj se nisem jaz odločala zraven, tukaj so me izpustili. Nisem jezna na njih, jim ne zamerim, sem pa razočarana,” je dejala Maja, ki je bila razočarana nad Žigom, Nušo, Igorjem in Tjašo.

maja
Maja je razočarana nad tekmovalci … (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Maja in Tjaša sta se nato sprli, saj je Maja trdila, da ji je Tjaša lagala glede glasovanja za imuniteto. “15 minut pred izborom sem prišla v sobo in sem rekla, če še velja dogovor, in si rekla ja,” je Maja zabrusila Tjaši, ki jo je kasneje označila za hinavko in lažnivko.

maja in tjaša
Sprli sta se Tjaša in Maja. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Tjaša ji je odgovorila, da se ji ni zdelo pošteno, da je Maja drugim tekmovalkam grozila z areno, če ne bodo sledile njenim navodilom. Priznala je tudi, da so tekmovalci igrali zahrbtno, a poudarila, da enako delata tudi Nik in Maja.

nik
Prvi dvobojevalec je Nik. Koga bo izbral za nasprotnika? (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Po sporu je napočil trenutek za glasovanje. Vsak tekmovalec je na list zapisal ime tistega, ki ga je želel poslati v areno. Kot je bilo pričakovano, so prevladali glasovi za Nika, ki je postal prvi dvobojevalec. Zdaj je v njegovih rokah, kdo bo njegov nasprotnik, saj si drugega dvobojevalca izbere sam.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte