petek, 20 septembra, 2024

Znani slovenski glasbenik po odmevni ločitvi pokazal novo srčno izbranko

Njuna ločitev je bila za mnoge velik šok, sedaj pa sta že oba ponovno srečno zaljubljena.

Znani slovenski glasbenik Alex Volasko je v kuharski oddaji Riba, Raca, rak pokazal svoje novo dekle, Laro.  Ta mu je priskočila na pomoč, saj mu je zmanjkalo jajc.

Alex Volasko (foto: Facebook/Alex Volasko)

Glede na to, da je Alex bolj pozabljive sorte, sem jaz moji rekel, da naj bo kar na “stand-byju”, če se kaj zgodi. Kar se je izkazalo za pametno idejo,” je povedal v oddaji.

Nato se je v kuharskem šovu pojavilo njegovo svetlolaso dekle, mu prineslo jajca in nekaj kuhinjske opreme. Volasko jo je zelo ljubeznivo sprejel, nato pa produkciji priznal, da ne ve, kaj bi brez nje, da ga vedno rešuje.

Spoznala sta se preko glasbe

“Veliko časa sem iskal neko srečo in razmišljal kako bi jo našel. Moram reči, da včasih pridejo stvari, ko jih najmanj pričakuješ in tu se je zgodilo ravno to,” je o svojem novem dekletu povedal Alex in razložil, da sta se spoznala prek glasbe. Kasneje jo je povabil na kavo in ona je povabilo sprejela. Sama pa sicer ne prihaja iz glasbenih voda in kot je znano, se javnosti ne mara izpostavljati.

alex lara
Alex in Lara (foto: Planet TV)

“Tudi umetniki kdaj rabimo, da nam posije sonce in ne da nam pada dež in samo pojemo o neki ljubezni,” je še dodal in razkril, da njegova izbranka zelo rada poje, čeprav se noče izpostavljati. Je pa zato njun dom vedno napolnjen z glasbo.

“Res sem hvaležen za vsak dan z njo. Mi je v velik navdih. Res se mi zdi, da vsak rabi tudi takšno muzo,” je iskreno dejal Volasko, ki je gostil Nušo Derendo, Ano Mario Mitić, Manco Špik in Francija Keka.

Odmevna ločitev

Volasko je bil pred leti poročen z glasbenico Sašo Lešnjek, ki je prav tako že kuhala v kuharski oddaji Riba, Raca, rak.

Par je veljal za enega lepših na slovenski glasbeni sceni, leta 2020 sta se poročila, že dve leti kasneje pa mnoge presenetila z novico, da se razhajata.

Težko bi rekel, da se je kje dotično zalomilo in ko gledam nazaj, težko s prstom pokažem na kak specifičen dogodek. Razdruževati poslovno in zasebno življenje iz istega ‘foha’ je pri nas zelo težavno in mislim, da sva se tu nekoliko oddaljila. Morda malo zaradi starostne razlike ali pa enostavno drugačne družbe in interesov, ki sva jih odkrivala med zvezo,” je po ločitvi za žurnal24 pojasnil Volasko, Lešnjekova je bila namreč od njega občutno mlajša.

Saša Lešnjek (foto: Facebook/Saša Lešnjek)

“Skregala se nisva, ampak sodelovala tudi glasbeno zaenkrat več ne bova. Izpeljati nameravava še nekaj skupnih nastopov, ki sva jih imela rezervirane vnaprej, potem pa se najina pot, osebno in poslovno, zaenkrat zaključuje,” je tudi dejal za omenjeni portal.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte