petek, 20 septembra, 2024

Anja zapušča gozdarje: “Dosti vas imam!”

Tekmovalci Kmetije še vedno ne vedo, da niso sami. V gozdu namreč biva še ena družina s posebno nalogo.

Gozdarji Tim, Anja, Marcel in Tamara že od samega začetka bivajo v gozdu. Njihova naloga je, da vsak teden eden od članov zapusti gozdno hišo in kot ‘strokovnjak’ obišče tekmovalce na posestvu Kmetije. Do zdaj sta bila to Marcel in Tim, ki sta svojo nalogo odlično opravila, saj ni nihče posumil, da sta tudi sama del Kmetije.

Tokrat pa ima to nalogo Anja, ki gozdarjem s svojim obnašanjem povzroča veliko skrbi. Anja je namreč zelo zgovorna, zato ostale člane gozdne koče skrbi, da jih bo nehote izdala.

anja
Anja zapušča gozdarje. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Odhajam, dosti vas imam,” je v šali, tako kot vedno, dejala Anja Marcelu, ki preverja, če se je zares pripravljena na obisk tekmovalcev. “Kar smo naredili, smo naredili. Pomagali smo, kakor je šlo, zdaj pa je usoda v Anjinih rokah,” poroča Tim, ki je Anjo poskušal pripraviti na zasliševanje, ki jo čaka na posestvu.

tim
Tima skrbi, da jih bo Anja nehote izdala. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Anja se je vesela odpravila na pot, ne vede, da jo na Kmetiji čaka turobno razpoloženje. Na posestvo je namreč vstopila le nekaj trenutkov po burnem prepiru Igorja in Nika.

“Hujša, kakor radio,” je ogorčeno komentirala Marjana, ko je spoznala Anjo. “Mislim, da bo danes spala v hlevu,” se je oglasil Igor, kar nakazuje, da Anja tekmovalcem ni ravno pri srcu.

anja
Tekmovalci z Anjo niso preveč zadovoljni. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Od vseh tekmovalcev pa je le Tjaša tista, ki ve, da je Anja gozdarka tako kot ona, zato jo bo poskušala čim prej dobiti na samem.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte