četrtek, 19 septembra, 2024

Marjana v solzah, prepir z Nušo je šel predaleč

Na Kmetiji se je ponovno zanetil hud prepir med Nušo in Marjano. Tokrat je bila v solzah Marjana.

Na posestvu Kmetije se napetost stopnjuje, še posebej med najstarejšo tekmovalko Marjano in mlajšo Nušo, ki sta se ponovno hudo sprli. Po prejšnjem prepiru, kjer je Marjana Nuši očitala, da premalo dela, sta se tekmovalki ponovno zapletli v konflikt, ki je bil tokrat burnejši.

nuša in marjana
Marjana mora pomolsti obe kravi, ker Nuša tega ne zna. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Po odhodu Polone in Eve Lune sta Marjana in Nuša ostali sami v hlevu. Ker se Nuša v enem tednu še ni naučila molsti, je bila Marjana zadolžena za molžo obeh krav, kar pa je zaradi okoliščin lahko zelo naporno.

Marjana meni, da se ji godi krivica, saj trdi, da je Nuša ne spoštuje: “Jaz delam, ona pa pride in se dere nad menoj. To ni človeško,” je v solzah potožila Marjana, ki je Nušo prosila za pomoč pri molži. Želela jo je namreč naučiti molsti, vendar ji je ta hladno odgovorila: “Prej sem hotela, zdaj pa ne bom!”

marjana
Nuša in Marjana sta se hudo sprli. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Nuša je očitno sita bivanja v hlevu in že komaj čaka, da se vrne na posestvo, saj ji sobivanje z Marjano postaja vse težje. Situacijo je komentirala: “Očitno se ne strinjava glede nekaj stvari, tako da je boljše, da sva tiho.”

prepir
Prepirom na posestvu ni konca. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte