petek, 20 septembra, 2024

Polona se je maščevala, na Kmetiji hud prepir in kletvice

Dvoboj med Polono in Ines je prinesel nepričakovan preobrat. Polona se je tekmovalcem maščevala, tega od nje sploh niso pričakovali. Je bil to povod za hud prepir, ki bo viden v torkovi epizodi?

Po porazu proti Ines je morala Polona zapustiti posestvo, a še pred odhodom je poskrbela za maščevanje, ki je pretreslo celotno tekmovalce Kmetije. Ker je bila Polona njihova tarča, namenoma so jo spravili v areno, se je odločila, da jim zadnji trenutek zagreni življenje na posestvu.

polona in laura
Bili so prepričani, da bo Laura nova glava družine. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Tekmovalci so bili prepričani, da bo Polona za novo glavo družine izbrala Lauro, ki je njena največja zaveznica na Kmetiji. Na podlagi tega so že skovali načrte za prihodnje dni. Toda Polona je poskrbela za nepričakovan zasuk. Namesto Laure je za glavo družine izbrala Žiga, kar je močno presenetilo tekmovalce.

žiga
Nova glava družine je Žiga, to je bil tudi del načrta. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Predvidevam, da bo glava družine Laura, tako da me nič ne skrbi,” je pred pismom samozavestno izjavil Nik, prejšnja glava družine. Toda njegov načrt se je sesul, ko so prebrali pismo in ugotovili, da bo Žiga tisti, ki bo zdaj prevzel vlogo vodje.

Nik
Nik sumi, da je Igor del nasprotnega klana … (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Žiga ni izgubljal časa in je hitro določil nove služabnike. Izbral je Žana, Stanislava, Nika in Borisa, kar je še dodatno razburkalo načrt ‘Nikovega klana’. Nik je bil očitno najbolj presenečen in nekoliko sumničav glede Igorja Mikiča, saj mu je ta pred razglasitvijo namignil, da pričakuje zaplet. “Preden smo prebrali pismo, je Mikič rekel ‘zdaj bo pa šok’. Meni se zdi čudno, zakaj je to on rekel. Zdi se mi, da mi nekaj prekriva,” priznava Nik.

igor in laura
Igor in Laura sta takšen izid pričakovala (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Igor se je pred tem namreč na skrivaj srečal z Lauro, ki mu je zaupala, kaj načrtujejo. Njuno skrivno srečanje je sedaj Niku postavilo vprašanje, ali je Igor izdal njihov ‘klan‘, s tem pa domnevno načel hud prepir, ki se bo odvil v torkovi epizodi.

nik
Na posestvu bo izbruhnil hud prepir. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte