četrtek, 19 septembra, 2024

Po burnem dogajanju z Evo Luno se je oglasil njen partner in povedal svojo resnico

Eva Luna je zapustila šov Kmetija, čustvena stiska je bila prehuda. Zaradi tega je bila deležna določenih napadov. To si o vsem skupaj misli njen partner Nejc.

Eva Luna in Nejc sta v 11. sezono resničnostnega šova Kmetija vstopila skupaj. Eva Luna je tudi jasno dala vedeti, da brez svojega srčnega izbranca ne bi odšla v resničnostni šov Kmetija, da gresta skupaj je bil njen edini pogoj.

kmetija
Nejc in Eva Luna (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Žal pa se je obrnilo drugače kot sta upala, Nejc je bil prvi, ki je odšel domov. Izgubil je v areni, pri dvoboju ga je premagal Žan.

Z njegovim odhodom pa so se Evi Luni ulile solze, bila je resnično izgubljena brez svojega zaveznika, kar ji ni bilo nerodno pokazati. Eva Luna je menila, da je kazati solze povsem človeško. Ostati sama notri s tekmovalci, ki znajo igro še kako dobro igrati, je bilo psihično zelo naporno,” je iskreno priznala.

Nejc je komentiral njen odhod

Nejca smo vprašali, kako je reagiral, ko je izvedel, da je njegova partnerica prostovoljno zapustila šov.

Odhod Eve Lune iz šova me je presenetil in sam sigurno ne bi storil enako, po drugi strani pa jo razumem, ker sva zelo povezana in tudi meni ni bilo lahko brez nje. V šovu pa so še dodatni pritiski, ki te spravljajo v slabo voljo. Za piko na i pa je po mojem bila njena poškodba prsta, vsi so govorili da je žulj, ampak to ni bil žulj imela je veliko rano na prstu, in zagotovo kmetija ni bilo pravo okolje za oskrbovanje te rane,” je pojasnil.

kmetija
Nejc in Eva Luna v šovu Kmetija. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Povedal je tudi, kaj si misli o vsem negativnih komentatorjih, ki so te dni negativne komentarje stresali na Evo Luno.

Za negativne komentarje je tako meni kot Evi Luni vseeno, ker vedno so najbolj pametni tisti, ki so nezadovoljni z svojim življenjem in se z pisanjem negativnih komentarjev na socialnih omrežjih želijo predstaviti kot nekdo, ki je v življenju že nekaj dosegel, pa se na podlagi komentarjev in njihove ne-empatičnosti vidi, koliko je ura. Vsi pa vemo, da ne glede na to, kaj počneš v življenju, bodo taki ljudje vedno imeli kaj za pripomnit, tako da, zakaj bi se midva sekirala, če se imava rada in si pokaževa čustva?” je dejal Nejc.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte