petek, 20 septembra, 2024

Voditeljica Natalija zabrusila: “Kmetiji niti približno nisi dorasla! Čas je, da greš.”

Posestvo je zapustila poraženka dvoboja, druga tekmovalka pa je odšla prostovoljno.

V petkovi epizodi Kmetije je Eva Luna doživela čustven preobrat, ko je prejela posnetek svojega fanta Nejca, ki je pred enim tednom zapustil Kmetijo. Posnetek je Evo Luno ganil do solz.

“Zdrži do konca, rad te imam,” so bile ene od Nejčevih spodbudnih besed, ki jih je namenil Evi Luni, ta pa je po njegovem odhodu občutila preveliko praznino, zato ji je postajalo vse težje.

eva luna
Evo Luno je posnetek ganil do solz. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Voditeljica Natalija je opazila njeno stisko, zato jo je vprašala, ali ima dovolj moči, da nadaljuje sama, brez Nejca. Eva Luna je po premisleku sprejela težko odločitev, da zapusti posestvo.

“Najbrž bom s tem razočarala tudi ostale tekmovalce zaradi dela dogovora, ampak se mi zdi do sebe najbolj pošteno, da gledam nase,” je pojasnila svojo odločitev in zaključila: “Odločila sem se, da grem domov.”

voditeljica natalija
Ostre besede voditeljice Natalije …(Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Voditeljica Natalija ji ni prizanesla z besedami in poudarila, da njena predaja ni v duhu šova Kmetija: “Zapomnite si eno stvar: Pravi kmet nikoli ne popusti pod pritiskom. Ne ukloni se niti pravi nevihti niti lastnemu čustvenemu viharju.” Evi Luni je ob odhodu zabrusila: “S svojo odločitvijo si pokazala, da kmetiji niti približno nisi dorasla. Čas je, da greš.”

eva luna
Eva Luna zapušča posestvo. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Evina odločitev je pretresla nekatere tekmovalce, kljub njenemu odhodu pa se napetost na Kmetiji ni umirila, saj Polono in Ines še vedno čaka dvoboj v areni.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte