petek, 20 septembra, 2024

Poraženka bi morala zapustiti posestvo, a tega ni storila …

V šovu Kmetija je napočil trenutek, ko sta se Polona in Ines pomerili v areni.

Tekmovalci so že pred dvobojem odkrito razpravljali o tem, da načrtujejo Polonin odhod s posestva, saj jim predstavlja premočno konkurenco.

Tekmovalci se strinjajo, da je Nik vodja klana. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Meni se zdi, da je zelo velika konkurenca, kar se tiče same manipulacije in taktike. Ljudje ji kar pridno sledijo in se nam je nekako zazdelo, da bi brez nje lažje funkcionirali,” je pojasnil Nik, ki je imel največ zaslug pri glasovanju, da Polona postane prva dvobojevalka.

“Jaz bi raje videl, da ima Polona močnejšega nasprotnika, da gre bolj sigurno domov,” se je oglasil Jasmin, vendar se je s tem pristopom zameril Lauri, ki je bila ena izmed največjih Poloninih podpornic. “Jasmin se je danes izkazal kot največji hinavec,” je jezno izjavila Laura, ki si je močno želela, da Polona ostane na posestvu.

dvoboj
Dvobojevalki sta Polona in Ines. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ko je napočil čas za dvoboj v areni, je Ines kot druga dvobojevalka razkrila, katero vrsto boja si je izbrala – odločila se je za igro moči.

ines in polona
Pomerili sta se v moči. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Dvoboj med Polono in Ines je bil izjemno napet, a na koncu je prva popustila Polona, ki je bila tako primorana zapustiti posestvo.

Pot pa je ni odnesla naravnost domov, ampak h gozdarjem.

polona
Ali se bo Polona vrnila na posestvo? (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Kaj to pomeni za Polono?

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte