petek, 20 septembra, 2024

Kaj se v resnici plete med Ines in Jasminom? Tega kamere niso pokazale

V šovu Kmetija sta se prva strastem predajala Jasmin in Ines. Tega kamere niso pokazale …

Tako kot vsako leto, se tudi letos, v 11. sezoni šova Kmetija rojevajo simpatije. Ines in Jasmin sta se zelo hitro ujela, Ines je rekla, da se dobro razumeta in se z njim rada pogovarja.

kmetija
Kaj se plete med Jasminom in Ines? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Jasmin je tudi upal, da Ines ne bo postala druga dvobojevalka. “Ni mi kul, da bo druga dvobojevalka,” je dejal Jasmin in dodal, da je kmetija lepša, ker je ona tam.

Prvi poljub

Nuša in Ines sta se na skrivnem mestu pogovarjali o tem, kaj se dogaja med Ines in Jasminom. “Polona misli, da vidva nekaj sta,” je Nuša povedala Ines in dodala: “In kar naprej govori: prvi parček kmetije!” Nuša je Ines še rekla, da ji je Polona rekla, da se bodo na koncu vsi poparčkali med seboj.

kmetija
Ines je razkrila, da sta se z Jasminom poljubljala. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ines je Nuši zaupala, da ji je Jasmin dejal, da če se slučajno zgodi, da izpade, pride takoj za njo. Ob tem je Nuša presenečeno pogledala.

Naravnost jo je vprašala: “Sta se poljubljala?” Ines je prikimala, nato pa razložila še, da dlje od poljuba nista šla. Dejala je še, da se zaveda, da bo doma imela ‘štalo’. Ines ima namreč partnerja.

Jasmin se razume z vsemi puncami. Vsem puncam daje lepe komentarje,” je produkciji komentirala Ines svoj odnos z Jasminom. “Bolj kot ne, je to njegova šala /…/ Mogoče sva se res najbolj ujela, ampak to še nič ne pomeni.”

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte