petek, 20 septembra, 2024

Med Nušo in Marjano počilo: “Halo, punca, daj se postavi v realno življenje!”

V zadnji epizodi šova Kmetija je prišlo do napetega spora med najmlajšo in najstarejšo tekmovalko, Nušo in Marjano.

Marjana, ki je znana po svoji delovni vnemi in prizadevnosti, se je odločila, da se pogovori z Nušo zaradi njenih navad in pomanjkanja odgovornosti pri vzdrževanju hleva.

“A ti mene ne poskušaš razumeti?” je jezno vprašala Marjana, Nuša pa ji je odgovorila z obrambo: “S čim vas nisem razumela? Jaz samo ne razumem, zakaj se z Evo Luno in Polono lahko lepo razumete, z mano se pa ne morete pogovarjati.”

marjana in nuša
Nuša in Marjana sta se sprli. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Marjana meni, da je šla napetost med njo in Nušo predaleč. “Danes zjutraj do zdaj ni počela drugega kot kadila,” pojasnjuje Marjana, ki je bila medtem sama v štali in kljub poškodbi poskrbela za red in čistočo. Po skupnem zajtrku pa je še poskrbela za pomivanje posode.

marjana
Marjana kljub poškodbi skrbi za štalo. marjana kljub poškodbi skrvi za štalo

“Iz inata sem pustila pred njo samo njen krožnik, kavno skodelico in kozarec. Iz inata nisem pomila, da bo ona ugotovila, da je potrebno za seboj vsaj pospraviti,” je jezno pojasnila Marjana.

Tri ure kasneje pa je bil Nušin krožnik še vedno na mizi, na istem mestu, kar je Marjano še dodatno razjezilo. “Niti prijela ga ni in odnesla na pult,” z nejevoljo pripoveduje Marjana, ki se ji trenuten odnos ne zdi pošten.

marjana
Marjana trdi, da Nušin odnos ni pošten. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Halo, punca, daj se postavi v realno življenje,” jezno zaključuje Marjana.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte