sobota, 5 oktobra, 2024

Igor iskreno: “Mogoče sem puncam iz hleva naredil eno veliko krivico …”

Prišel je trenutek, ko je Polona morala sporočiti, katera tekmovalka bo njena nasprotnica v dvoboju, še pred tem pa jo čakal dolg in napet pogovor z ostalimi tekmovalci.

Preden je Polona razkrila drugo dvobojevalko, je morala odgovarjati na vprašanja glede sporov med služabniki in tekmovalci. Slednji so se namreč pritoževali nad količino in kvaliteto obrokov, ki jih pripravljajo služabniki, kar je sprožilo napetosti na Kmetiji.

polona kranjc
Tekmovalci so poloni izrazili nezadovoljstvo. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Počutim se kot na sodišču,” situacijo opisuje Polona, ki se je znašla pred skupino tekmovalcev. Sama se je morala namreč soočiti z očitki in nezadovoljstvom drugih.

Pojasnila je, da so se pri pripravi obrokov soočale s pomanjkanjem hrane, kar je povzročilo težave pri organizaciji kosil in večerij. “Me že za kosilo ne vemo, kaj bomo naredile, ker ni niti za kombinirati,” se je branila.

polona kranjc
(Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Igor, ki je eden od nezadovoljnih tekmovalcev, je izpostavil tudi zamudo obrokov: “Včeraj smo skoraj skupaj padali, ker do devetih ali desetih sploh hrane ni bilo.” Polona se je opravičila in pojasnila, da so imeli težave z eno od krav, kar je dodatno otežilo njihovo delo v hlevu in samo pripravo hrane.

Poleg tega je Polona tudi poudarila, da so služabnice žrtvovale svoj delež obroka, da bi zagotovile dovolj hrane za ostale tekmovalce.

igor
Igor obžaluje, da je za pomanjkanje hrane obtoževal služabnice. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Mogoče sem puncam iz hleva naredil eno veliko krivico, ker nisem razmišljal, da one mogoče nimajo dovolj hrane za vse nas in zdaj se res počutim krivega in mi je kar malo slabo,” je priznal Igor, ki se je začel zavedati, da so se služabnice kljub težavam trudile po svojih najboljših močeh.

“Upam, da mi Polona in ostale ne bojo zamerile,” dodaja Igor, ki je na situacijo pričel gledati še z drugega zornega kota.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte