sobota, 5 oktobra, 2024

Ste pričakovali, da bo za drugo dvobojevalko izbrala ravno njo?

Prišel je trenutek, ko je Polona morala sporočiti, katera tekmovalka bo njena nasprotnica v dvoboju.

Preden pa je razkrila svojo odločitev, je morala odgovarjati na vprašanja glede sporov med služabniki in tekmovalci. Slednji so se namreč pritoževali nad količino in kvaliteto obrokov, ki jih pripravljajo služabniki, kar je sprožilo napetosti na Kmetiji.

polona kranjc
Tekmovalci so Poloni izrazili nezadovoljstvo nad hrano. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Počutim se kot na sodišču,” situacijo opisuje Polona, ki se je znašla pred skupino tekmovalcev. Sama se je morala namreč soočiti z očitki in nezadovoljstvom drugih.

Po dolgem in napetem pogovoru pa je napočil trenutek, ko je morala razkriti, katero tekmovalko bo izbrala za drugo dvobojevalko. “Laure ne morem izbrati, ona mi je tukaj najbolj pomembna,” pojasnjuje, “Tjaše ne morem izbrati, ker sva že dali eno sezono čez, poleg tega vem, česa je sposobna,” razlaga Polona, ki se je na koncu odločala med Ines in Majo.

polona kranjc
Polona je za drugo dvobojevalko izbrala … (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Na koncu je pretehtalo to, kdo ima tukaj več izkušenj,” zaključuje Polona, ki se je po dolgem premisleku odločila, da za svojo nasprotnico izbere Ines. Ines je novico sprejela mirno: “Ne čutim ne straha, ne jeze, ne razočaranja. Mislim, da bodo na dan arene ta čustva bolj izrazita.”

Ines Dužič
Ines je druga dvobojevalka. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Vse gre po planu, fantje,” so situacijo zadovoljno komentirali Nik, Jasmin in Boris. Tak izid so namreč načrtovali, zdaj si le še želijo, da izpade Polona.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte