četrtek, 19 septembra, 2024

Kmetija: V šovu je vse huje, posredovala bo celo voditeljica Natalija. Kaj se dogaja?

Ker se zaradi tega nejevolja stopnjuje, je voditeljica Natalija sklenila, da poskuša ukrepati …

V šovu Kmetija je vse bolj napeto. Tekmovalci v hiši se pritožujejo, da so lačni, da služkinje v hlevu ne znajo uhati. Hrana naj bi bila skuhana le na pol, porcije pa premajhne.

kmetija
Natalija je razčistila s služkinjami. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Voditeljica Natalija je najprej o težavah z obroki povprašala tekmovalce v hiši. Vprašala je, če problem s hrano še vedno obstaja.

“Še vedno obstaja, zjutraj je bilo spet samo za ene sedem oseb porcija, tako da nismo ravno fantje zadovoljni, da moramo delati brez energije,” je povedal Igor.

Laura se je postavila služabnicam v bran in dejala, da je bila večerja zelo obilna. Igor pa je odvrnil, da bi bila zanjo obilna že drobtina.

V bran se jim je postavil tudi Žiga, ki je dejal, da razume, zakaj so tako majhne porcije, saj hrane ni v izobilju. “Kdor bo šel dol, bo videl, da ne moremo imeti velikih obrokov,” je dejal.

Natalija je nato odšla še v hlev in se soočila z Marjano, Polono, Evo Luno in Nušo. Dejala jim je, da je z njimi splošno nezadovoljstvo. “Ne samo količina, ki pristane na krožniku, ampak tudi kvaliteta. Pravijo, da dobijo na pol surovo hrano,” je dejala Natalija služabnicam.

“Mislim, da na sploh vsem puncam tukaj dol pada volja, da jim še karkoli skuhamo,” je povedala Eva Luna, Polona pa je Nataliji razložila, da je celo popoldne delala večerjo in da so jo pohvalili.

kmetija
Igor pravi, da je lačen. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Služabnice so priznale, da so sebi celo odrekle obrok, da bi bili tekmovalci zadovoljni, a očitno tudi to ni bilo dovolj.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte