četrtek, 19 septembra, 2024

Tekmovalka razkrila resnico o šovu Kmetija. Ni tako, kot mislijo gledalci

26-letno Lauro Beranič smo lahko spoznali v prvi sezoni šova Sanjski moški, zdaj pa jo spremljamo v Kmetiji. Laura se je odločila, da na Instagramu spregovori o tem, kaj se je prejšnji teden v resnici dogajalo na posestvu.

“Ker oddajo strnejo v eno uro, izgleda vse zelo bolj na ‘izi’,” pravi Laura, ki to razume, saj je na Kmetiji veliko tekmovalcev. “Mi je zabavno gledat, ker mi ne vemo, kaj so ostali govorili na izjavah,” priznava, saj si lahko zdaj končno ustvari sliko o ostalih tekmovalcih.

Laura Beranič
Spregovorila je o dogajanju na Kmetiji. (Foto: Laura Beranič/Instagram)

Laura se je dotaknila tudi prvega dne, ko je morala v hlev: “Iskreno, jaz sem Nika hotela ubiti, ko me je dol poslal, še lepo je prikazano, glede na to, kako sem ga jaz grdo gledala.”

Ko jo je Nik izbral za služabnico, ni bila zadovoljna. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Pravi tudi, da je malo pretiravala z izjavami, kot so ‘lačni boste’. To, da ni mislila resno, smo lahko videli tudi sami, saj je ves teden skrbno pripravljala obroke. “Izkazalo se je, da mi je s tem naredil uslugo, saj ste me tako bolje spoznali,” dodaja Laura, ki je dokazala, da ji ni težko poprijeti za težko kmečko delo, ki ji sicer ni pisano na kožo.

Laura je bila na Kmetiji zelo pridna. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Laura si je kljub težkim okoliščinam govorila, da mora ostati mirna. Okoliščine v hlevu so veliko hujše, kot je prikazano na zaslonih, razkriva Laura.

Dotaknila se je tudi medosebnih odnosov na posestvu: “Zelo težko je oceniti, kdo se tam s tabo druži samo zato, da zanj ne glasuješ, ali pa si mu v resnici všeč,” priznava Laura, ki bo skozi spremljanje kmetije ugotovila, kaj je bilo pristno in kaj ne.

Laura beranič
(Foto: Laura Beranič/Instagram)

“Ni lahko tega podoživljati, ker smo mi to že dali skozi in smo se dogovorili, da ni zamer, saj je to igra. Ko pa gledaš določene komentarje, pa izveš, kaj je dejansko kdo delal, ali si dejansko nekomu bil OK, ali te je želel samo izkoristiti,” zaključuje in dodaja, da je kmetija psihično in fizično naporna.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte