četrtek, 19 septembra, 2024

Glasovanje za prvo dvobojevalko: Ste to pričakovali?

Napetosti na Kmetiji rastejo, saj tekmovalci že od jutra taktično štejejo glasove za prvo dvobojevalko in kujejo načrte.

Napočil je trenutek, ko so morali izbrati prvega dvobojevalca. Izbirali so lahko med Evo Luno, Polono in Nušo, Marjana pa ima imuniteto. Največ glasov sta prejeli Polona in Nuša, kar že kaže vpliv dveh klanov, vendar so glasovi za Polono prevladovali.

polona kranjc
Glasovi za Polono so prevladovali. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Polona je tako postala prva dvobojevalka. Novico je sprejela mirno in brez presenečenj: “Jaz sem vedela takoj, ko sem šla v hlev, da bom prva dvobojevalka,” priznava Polona.

Polona je prva dvobojevalka, to je pričakovala. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Jaz vem, da se me oni bojijo, ker sem največji ‘taktizer’ tukaj in vejo, da če začnem razmišljat in obračat taktike, bojo vsi po vrsti leteli ven” samozavestno razlaga Polona, ki mora sama izbirati drugo dvobojevalko.

Za nasprotnico si bo izbrala Ines ali Majo. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Zdaj jo čaka pomembna odločitev – kdo bo njen nasprotnik v areni? Razmišlja med Ines in Majo, kar lahko povzroči še dodatno napetost na posestvu. Kljub temu je Polona odločena: “Če pridem nazaj, jim ne bo dobro.”

Za popestritev vzdušja na Kmetiji pa je tekmovalce presenetil nov izvod Kmečkega lista, ki so ga tekmovalci z veseljem prebrali. V njem je tudi Nejc pustil sporočilo, ki se je Eve Lune zelo dotaknilo, saj ga zelo pogreša odkar je zapustil posestvo.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte