sobota, 5 oktobra, 2024

Slovenski kandidat jokal v hrvaškem šovu. To ga je popolnoma potrlo

Na hrvaški televiziji so začeli predvajati priljubljeni šov, v katerem bi moral biti tudi ta slovenski kandidat. A zgodilo se je najhujše …

Zagotovo se še spomnite Sandija Hribernika, ki je pred časom poskušal najti ljubezen v resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled.

sandi
Sandi je prejel le dve pismi. (foto: RTL.hr)

Nastopil je v prvi sezoni slovenske različice šova, strokovnjaki so mu dodelili Kate Balon. A ni šlo. Že na medenih tednih sta ugotovila, da sta si preveč različna.

Sandi je nato poskusil srečo še v slovenski različici šova Ljubezen po domače, ki pa ga POP TV še ni predvajal. Kljub temu je rezultat njegovega iskanja ljubezni jasen: ni mu uspelo, saj se je prijavil še v hrvaški šov Ljubav je na selu.

Novo sezono hrvaške različice šova Ljubav je na selu gledalci že lahko spremljajo na hrvaški RTL, v njej pa ni Sandija. Ta je namreč prejel le dve pismi, kar pa pomeni, da se je moral posloviti.

Ni mu bilo lahko

Ko mu je voditeljica Anita Martinovič predala le dve pismi, razočaranja ni mogel skriti. “Ostal sem brez besed, čeprav znam govoriti, sedaj ne morem govoriti, zelo me je prizadelo,” je iskreno povedal.

Tudi ostali kandidati so bili presenečeni, ker Sandi ni prejel dovolj pisem, saj so bili mnenja, da imajo Hrvatice rade Slovence. “Ženske so izbirčne,” so komentirali.

sandi
Sandi se je moral posloviti. (foto: RTL.hr)

Ker Sandi ni dobil dovolj pisem, se je moral posloviti. Slovo pa je bilo težko, premagale so ga solze. Kandidati, ki so v šovu Ljubav je na selu ostali, so ga bodrili in tolažili. “Poraz je poraz in to me je zlomilo. Ampak bom vedno verjel v ljubezen,” je dejal.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte