sobota, 5 oktobra, 2024

Tako je znana Slovenka poimenovala sinčka (razkrila je tudi, kako težak porod je za njo)

Znana in priljubljena Slovenka je razkrila sinovo ime. Vam je všeč?

Znana Slovenka, medijska strokovnjakinja Sandra Auer je že tretjič postala mamica. Da je rodila sina, je prvi na družbenih omrežjih oznanil ponosni dedek, televizijski voditelj Stojan Auer.

Po nekaj dneh pa se je oglasila še mamica in zapisala, da je za njo težak porod.

sandra auer
Otroci Sandre Auer: Arabela, Aljoša in Atai. (foto: Facebook/Sandra Auer)

Še vedno nekoliko utrujena od poroda, ampak neizmerno hvaležna.

Najprej seveda, da sva oba zdrava in predvsem za res fenomenalen kolektiv v UKC Maribor, za vse, ki so pomagali pri porodu.

V porodni sobi sva z Rokom bila več kot 24 ur, sam porod ni bil lahek, ti ga pa vsekakor olajšajo ljudje z dušo in srcem, s prijaznostjo in vzpodbudnimi besedami.

Skozi sva dala 4 izmene zaposlenih in prav vsak je pustil pečat, od vseh babic, doktorjev, pediatrov in na koncu še kolektiv sester, ko sem bila že v sobi za okrevanje.

Hvala vam vsem iz srca, še posebej pa babici Nives Žugman, ki je bila ves čas z nama, ko se je dejansko porod začel. Nimam besed kako zelo topla in prijazna je bila, kako je bilo vse lažje zaradi nje. Nikoli pozabljena.

Hvala tudi vsem vam za vse telegrame, lepe čestitke in srčne želje.

Vedno sem si želela 3 otroke in zdaj nas je 5, zdaj smo popolni,” je zapisala poleg fotografij, ki jih je objavila na družbeno omrežje. Na fotografijah je pokazala svojo družino, partnerja in starejša dva otroka, hčerko Arabelo in sina Aljošo. Na eni izmed fotografij pa sta tudi ponosna dedek in babica, Stojan in Karmen Auer.

Sandra je razkrila tudi sinovo ime. “Atai se je rodil v soboto, 7. 9. 2024, ob 10.30 h,” je zapisala.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte