petek, 20 septembra, 2024

Saša Lendero še nikoli tako iskrena: Spregovorila je o tem, kar je vse zanimalo

Pevka je iskreno dejala, da misli, da ljudje premalokrat sprašujemo tisto, kar nas v resnici zanima. Tudi zato je razkrila vse …

V včerajšnji kuharski oddaji Riba, raca, rak je kuhala pevka Saša Lendero. Goste, pevko Regino, notranjo oblikovalko in model Jano Kotesko, člana skupine Polkaholiki Žigo Kunstič ter radijskega voditelja in nekdanjega exatlonovca Klemna Kopina je povabila v svoj dom in jih razvajala z okusnimi jedmi.

riba raca rak
Saša Lendero v kuharski oddaji Riba, raca, rak. (foto: Planet TV)

Da pa je bila večerja še bolj sočna, je poskrbel Klemen, ki jo je kar naravnost vprašal, kaj je bilo njenemu nekdanjemu soprogu Mihu Hercogu, da je zapustil tako lep dom.

Lenderova je bila sprva kar malce šokirana nad direktnim vprašanjem, nato pa sklenila, da odgovori.

“Čutiš, da je nekaj narobe, ne veš, kaj je narobe. Na drugi strani ti ne zna povedati, kaj je narobe, ali pa noče povedati, kaj je narobe,” je razkrila svojim gostom. “Ko sva bila z Mihom skupaj, je bilo res lepo, je bilo res super, Miha pa, se mi zdi, te informacije ni imel,” je dodala.

V nadaljevanju je Lenderova priznala, da je družina zanjo sveta in da je tudi zato propad njenega zakona zanjo velika preizkušnja njene moči, volje in vztrajnosti za naprej.

saša lendero
Saša Lendero je spregovorila tudi o ločitvi. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte