sobota, 5 oktobra, 2024

Nejc presenetil z izborom glave družine, tekmovalci v šoku

Nejc je bil prvi poraženec Kmetije, zato je moral zapustiti posestvo. Imel pa je še zadnjo pomembno nalogo – določiti novo glavo družine. Večina tekmovalcev, predvsem ženske, je bila prepričana, da bo za glavo družine izbral svojo partnerko Evo Luno.

Tekmovalke pričakujejo, da bo Eva Luna nova glava družine. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Punce res upamo, da bo ta teden glava družine Eva Luna, ker smo potem avtomatsko punce zaščitene, ker v hlev pošljemo moške,” pravi Laura, ki bo po enem tednu lahko zapustila hlev in se vrnila na posestvo.

Ko je napočil čas razglasitve nove glave družine, so bili nekateri tekmovalci v šoku. Nejc namreč ni izbral svoje partnerice, ampak Nika. Ta je takšen izid pričakoval, saj sta imela z Nejcem dogovor, da je Nik glava družine, ta pa v zameno zaščiti Evo Luno pred dvobojem.

Nik je ponovno glava družine. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Tako so ženski plani, da se ta teden znebijo moških, splavali po vodi. Nik je kot glava družine določil nove štiri služabnike. Tokrat je za vse štiri izbral ženske, kar napeljuje na to, da bo ta teden ženski dvoboj. V hlev so morale oditi Eva Luna, Marjana, Nuša in Polona. “Takoj mi je jasno, zakaj moram med služabnike. Vidim, da sem se spet uštela in zaupala napačnim ljudem,” pravi Polona, ki sluti, da se tekmovalci obračajo proti njej.

Polona z izidom ni zadovoljna. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Preseneča me, da je Nejc izbral Nika za glavo družine,” pravi Polona, ki je mnenja, da bi se moral odločiti za Evo Luno.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte