nedelja, 6 oktobra, 2024

Znani Slovenec leto dni po ločitvi končno spregovoril: Vse je priznal

Znani Slovenec je sklenil, da bo letu dni prekine molk. Razkril je vse tisto, kar je mnoge zelo zanimalo …

Že kar nekaj časa je minilo od burne ločitve dveh znanih Planetovih obrazov. Najprej sta se v šovu Poroka na prvi pogled poročila, nato sta poskrbela še za pravo poroko na Bledu. A Hajdi in Anže nista ostala dolgo skupaj. Po dobrem letu sta se razšla.

anže
Anže je spregovoril o ločitvi. (foto: Youtube/posnetek zaslona)

Hajdi je takrat za javnost potrdila, da nista več skupaj, Anže pa je molčal. Vse do danes. Bil je gost pri znanemu popotniku Tomažu Gorecu, v pogovoru sta se dotaknila tudi zveze s Hajdi in ločitve.

Anže je povedal, da je, ko je vstopil v šov Poroka na prvi pogled, vse jemal zelo lahkotno. Šele kasneje je sprevidel, da gre zares. Dejal je, da se je Hajdi vanj že po nekaj dneh zaljubila oziroma navezala nanj in da je bila ljubosumna.

Odmevna poroka

Anže je Tomažu dejal, da sta s Hajdi najprej načrtovala poroko, za katero ne bi nihče vedel, a sta si premislila. “Rekel sem si, če sem se že poročil javno, gremo to narediti bum,” je dejal Anže. Dodal je, da je vse plačal sam, od limuzin do trubačev. “Vsi so pisali Hajdi pa Anže, cel internet, to je pokalo. To lahko še danes pogledaš. Vsi so navijali zame, niti enega slabega komentarja,” je pojasnil.

hajdi
Hajdi z novim partnerjem. (foto: Facebook/Hajdi)

Ni bil srečen

V nadaljevanju pa je priznal, da vse to ni pomagalo nič, ker sam ni bil srečen. “Nisem se videl z njo v prihodnosti. A veš, ko vsi navijajo Hajdi in Anže, najlepši par. Sem si rekel, mogoče sva pa res najlepši par,” je dejal in dodal, da je verjel ljudem, sebe pa ni poslušal. Priznal je, da je naredil napako.

Tomaž mu je dejal, da so mnogi, ki so si ogledali šov, mislili, da je Anže popolnoma zaljubljen v Hajdi, kar pa je zanikal. “Bilo je ravno obratno!”

hajdi anže
Hajdi in Anže v eksperimentu Poroka na prvi pogled. (foto: Planet TV)

Na vprašanje, zakaj sta se ločila, je Anže dejal: “Nisva bila za skupaj. Ona drugače razmišlja, jaz drugače razmišljam. Ona je super punca, jaz nimam proti njej nič. Jaz ji želim vso srečo v življenju. Jaz ne morem nekaj govoriti čez moje bivše ženske, pa čez mojo bivšo ženo slabe stvari.”

Anže je dejal, da sta se v dveh letih skupne zveze imela lepo. Vsem pa je tudi svetov, da dokler nimamo urejenih financ, naj nikar nimajo ženske.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte