petek, 20 septembra, 2024

Življenje na tehtnici: Matej je veliko presenečenje letošnje sezone

Tekmovalec Matej se zaveda svoje šibkosti, a kljub temu ostaja močno motiviran. Mu bo uspelo?

V letošnji sezoni resničnostnega šova Življenje na tehtnici se z odvečnimi kilogrami bori 15 tekmovalcev. Med njimi je tudi Matej, ki prihaja iz Ljubljane. Ima močno voljo, je motiviran, a tudi na realnih tleh. Kot je priznal, se zaveda, da je veliko slabše pripravljen od ostalih tekmovalcev.

življenje na tehtnici
Matej je ob vstopu v šov tehtal nekaj več kot 170 kilogramov. (foto: Planet TV/posnetek zaslona9

“Vem, da sem slabše pripravljen telesno kot vsi drugi,” je Matej dejal produkciji šova in dodal, da to ne sme vplivati na treninge.

Da ima Matej, ki tehta dobrih 170 kilogramov, več težav, so kmalu opazili tudi ostali tekmovalci, ki mu pomagajo in ga bodrijo.

“Matej ima precej več zdravstvenih težav in omejitev, a kljub vsemu je večino stvari lahko naredil brez večjih problemov,” je njegovo stanje ocenil trener Andrej, ki ga bodri, spodbuja in mu pomaga.

žnt
Matej ima zelo močno voljo. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Matej se je izkazal tudi na poligonu, ki je bil za njegovo fizično pripravljenost zelo težak. A mu volje ni zmanjkalo. Poligon mu je pomagal premagati trener Gregor, tekmovalci pa so Mateja spodbujali in ga bodrili.

“Sam sem bil od začetka odločen, da pridem do konca. Predvsem mi je pomenilo to, da Kirsch (op. a. trener Gregor), ki se je tudi profesionalno ukvarjal s takšnim gibanjem, da mi bo svetoval, kako naj pridem čez, da bom prišel živ in zdrav,” je povedal Matej, ki je s svojo močno voljo mnoge zelo presenetil.

“Matej me je zelo presenetil. Zelo težko se giba, ampak tako močno voljo, kot jo ima on in tako kot on posluša in išče rešitve in jih potem tudi najde in konec koncev vztraja, to je zlata vredno,” ga je pohvalil trener Gregor.

matej gregor
Trener Gregor je Mateja zelo pohvalil. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte