petek, 20 septembra, 2024

Odziv Laure na vlogo služabnika: “Lačni boste, to ti že zdaj povem …”

Prva epizoda letošnjega šova Kmetija že prinaša napetost med tekmovalci. Tako iskrena je bila Laura …

Nik je kot glava družine prejel prav posebno nalogo – izbrati mora štiri služabnike, ki bodo živeli v hlevu, njihova naloga pa bo skrb za posestvo, živali in kuhanje za preostale člane družine.

Po posvetu s sestro Majo je izbral dva moška ter dve ženski – Žana, Žiga, Lauro in Tjašo. Pri izbiri Laure pa je bil posebej privoščljiv. “Rad bi te videl v hlevu,” ji je dejal, kar pa je pri Lauri takoj vzbudilo sum, da Nik že taktizira.

Laura ni bila zadovoljna z Nikovim izborom služabnikov. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Laura je prizor, ki ga hočem videti v hlevu,” se je Nik še pošalil na njen račun, kar pa Lauri ni bilo po godu. “Lačni boste, to ti že zdaj povem,” se je na njegove provokacije, malo za šalo malo za res, odzvala Laura.

Služabniki so prispeli v hlev. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

»Jaz sem si zrihtala lase, nohte, trepalnice, zdaj moram iti pa v hlev smrdeti. To res ni vloga zame,” je potarnala Laura, ki pa je kasneje izziv vseeno pozitivno sprejela in poskrbela za dobro voljo.

Laura je izziv vseeno pozitivno sprejela. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Po premisleku je Laura našla pozitivno plat situacije: “Po eni strani je morda bolje, da sem prvi teden tukaj v miru z živalmi in delam, kot pa tam v tisti ogromni skupini ljudi,” pravi nasmejana Laura, ki priznava, da ima raje živali kot ljudi.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte