petek, 20 septembra, 2024

POP TV močno presenetil gledalce, takšne spremembe prihajajo

Na POP TV so razkrili, kakšne spremembe se obetajo. Mnogi gledalci presenečeni …

Na POP TV so razkrili, kaj na program prihaja v jesenskem času. Gledalci že vedo, da bodo lahko od 2. septembra dalje spremljali že 11. sezono resničnostnega šova Kmetija, sedaj pa so razkrili, da je v jesenski shemi tudi priljubljen šov Slovenija ima talent.

kmetija
Prihaja nova sezona šova Kmetija. (foto: POP TV)

To jesen bomo na POP TV praznovali jubilejno deseto sezono priljubljene oddaje Slovenija ima talent. Žirantska četvorka, ki jo sestavljajo Lado Bizovičar, Ana Klašnja, Marjetka Vovk in Andrej Škufca, obljublja praznovanje, kot ga še nismo videli. “Spraševala sem se, če lahko še kaj najdemo, kaj nas lahko še preseneti in ta oddaja vedno znova dokazuje, da je še veliko stvari, ki nas še vedno vržejo na rit, nas nasmejejo ali se ob njih razjočemo,” je povedala Ana Klašnja. Pripravite se na nikoli videne talente z vseh koncev Slovenije, ob katerih se bomo ob nedeljskih večerih smejali, jokali ter od strahu tudi zakrivali oči.

sit
Slovenija ima talent (foto: POP TV)

Velike spremembe v oddaji Vizita

Jesen prinaša tudi spremembe pri priljubljeni petkovi rubriki Vizita v oddaji 24UR, ki jo bosta po novem od konca avgusta naprej izmenično vodili Špela Lobe in Tjaša Dugulin, dolgoletni novinarki in poznavalki zdravstvenih tem. “Nova vloga je odgovornost, da bo Vizita ostala priljubljena in bo še naprej odlično opravljala svoje poslanstvo,” pravi Špela; Tjaša pa dodaja: “Pomembno se mi zdi, da damo prostor prevečkrat prezrti preventivi, dobrim praksam v našem zdravstvu in napredkom odličnih strokovnjakov.”

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte