petek, 20 septembra, 2024

Na Planet TV se vrača priljubljeni šov, v njem pa mnogi znani slovenski obrazi

Na Planet TV prihaja zelo priljubljena oddaja, v njej bodo nastopili številni znani slovenski obrazi.

Na Planet TV so razveselili svoje gledalce, v začetku septembra se namreč vrača priljubljeni kuharski šov Riba, raca, rak.

riba raca
Prihaja zabavna kuharska oddaja Riba, raca, rak. (foto: Planet TV)

Kot so zapisali, bo oddaja prvič na sporedu 2. septembra ob 20. uri, na sporedu pa bo od ponedeljka do petka.

Znane obraze bomo tako spoznavali na malo drugačen način, ob tem dobili kakšen uporaben kuharski nasvet in se ob peripetijah med pripravo jedi ter pogovorih za mizo zagotovo zelo zabavali. Za nekaj zdrave tekmovalnosti med njimi pa bo poskrbelo vsakokratno ocenjevanje večerne pogostitve in razglasitev zmagovalca tedna,” pojasnjujejo na Planet TV.

Tudi v novi sezoni bo moral gostitelj oziroma gostiteljica večerje v omejenem času pripraviti predjed, glavno jed in sladico, kot presenečenje pa vsakega gostitelja čaka prav poseben izziv, ki bo vse skupaj nekoliko otežil.

Skozi oddajo nas bo tudi v novi sezoni vodil Klemen Bunderla, v vlogi navihanega komentatorja. Za strokovni pogled na dogajanje v kuhinji pa bo spet poskrbela kulinarična strokovnjakinja Darja Končarevič.

V videonapovedniku že lahko opazimo tudi nekatere znane obraze, ki se bodo v novi sezoni lotili izziva Riba, raca, rak.

riba saša
V novi sezoni oddaje bo kuhala tudi pevka Saša Lendero. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Za kuhalnico bodo med drugim poprijeli pevka Saša Lendero, komičarka in igralka Ana-Maria Mitić, glasbenik Rok Piletič, pevka Regina, osebni trener Andrej Milutinovič, pevka Nika Zorjan, pevec Tilen Lotrič, pevka Nuša Derenda, modna oblikovalka Jana Koteska, glasbenik Miki Vlahovič, pevka in vplivnica Gaja Prestor, komik Luka Korenčič, glasbenik Alex Volasko, igralka Lara Jankovič, igralec in nekdanji politik Franci Kek, pevka Anabel, komičarka Lucija Ćirović, igralka Maja Blagovič, glasbenik Žiga Kunstič ter radijski voditelj in nekdanji exatlonovec Klemen Kopina.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte