petek, 20 septembra, 2024

Polona Kranjc priznala, česa jo je strah

Polono Kranjc, 22-letno tekmovalko nove sezone šova Kmetija, smo spoznali v prvi sezoni šova Sanjskega moškega, kasneje pa je tekmovala tudi v osmi sezoni šova Kmetija. Letos se v priljubljeni resničnostni šov vrača pripravljena in še bolj samozavestna.

Polona Kranjc (Foto: 24ur.com/posnetek zaslona)

V pogovoru o prihajajoči sezoni Kmetije je Polona za POP TV priznala, da bo tokratno tekmovanje za njo precej drugačno, saj iz preteklih izkušenj že dobro ve, kako igra poteka. “Poznam princip igre, zato mislim, da mi bo šlo tokrat veliko bolje, kakor takrat,” pravi Polona, ki si je že v prejšnji sezoni dokazala, da lahko nadzira svoja čustva in doseže, kar želi.

Polona Kranjc (Foto: 24ur.com/posnetek zaslona)

Na vprašanje, ali bi se še enkrat podala v šov Sanjskega moškega, Polona odgovarja premišljeno: “Če bi bila še ena sezona sanjskega moškega, ne vem, če bi se odločila za to, oziroma najbolj bi bilo pomembno, kdo bi bil kandidat.”

Čeprav se Polona veseli umika od realnega sveta, pa priznava, da jo kljub temu obliva določena mera strahu. “Skrbi me to, da ne vem, kakšni tekmovalci bodo letos. Ali bodo novi, ali bo še kakšen iz stare sezone, tako kot jaz? Bolj me skrbi, kakor da se veselim,” je odkrito priznala.

polona krajnc
Polona Krajnc (foto: POP TV)

Glede taktike pa Polona ostaja nevtralna. “Ne bom imela neke pretirane taktike,” pravi. Njena strategija ostaja preprosta: “Noter grem z zavednostjo tega, kar se v šovu dogaja,” je razkrila Polona in dodala, da ji letos nihče ne bo prišel do živega. “Tja grem z namenom, da pridem čim dlje, poskusim zmagati in da predvsem uživam,” je samozavestno zaključila.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte