petek, 20 septembra, 2024

Pevec Isaac Palma se je vrnil v domačo Argentino

Argentinski pevec Isaac Palma je preko družbenih omrežij sporočil veselo novico.

Argentinski pevec Isaac Palma, ki je Slovenijo navdušil s svojim glasom v resničnostnem šovu Slovenija ima talent, se je v teh dneh odpravil v Argentino.

Tja pa ni odšel sam, na poti so ga spremljali tudi njegova partnerica Patricija ter njuna dva otroka, starejša hčerka Isabella in mlajši sin Noel.

Palma je za Veseljak TV povedal, da svoje družine ni videl že pet let. Sicer sta z ženo Patricijo pot načrtovala že prej, a je vmes prišla nosečnost in sta jo prestavila.

Po dolgem času grem z družino v Argentino, kjer se bomo srečali tudi z mojo argentinsko družino. Zelo se veselim. Dolga pot je iz Slovenije do Argentine,” je veselo razkril Palma nekaj dni nazaj v Instagram zgodbi, s katero je pokazal, da je celotna družina na letališču in da čakajo še na zadnje letalo, ki jih bo odpeljalo v Argentino.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isaac Palma ?? (@isaacatetodo)

Isaac je v Sloveniji zelo priljubljen

Isaac Palma je kot pevec v Sloveniji zelo priljubljen. Širše občinstvo ga je spoznalo leta 2016, ko se je s svojim glasom predstavil v šesti sezoni šova Slovenija ima talent. Prišel je v finale in zasedel odlično 2. mesto.

Kasneje je Palma navdušil tudi na festivali Melodije morja in sonca, kjer je s pesmijo Če te kdaj spustim iz rok, zmagal.

V svoji glasbeni karieri je sodeloval že s pevko Manco Špik, s skupino Modrijani, s pevko Niko Zorjan in drugimi.

Zadnji članki

Ne spreglejte