petek, 20 septembra, 2024

Šovu Življenje na tehtnici se pridružuje trener z vojaško disciplino (napeto bo)

Na Planet TV prihaja nova sezona šova Življenje na tehtnici, kjer bodo tekmovalci pod vodstvom strokovnjakov stremeli k izgubi kilogramov in spremembi življenjskih navad. Trenerjema Nives Orešnik in Andreju Milutinoviču se bo tokrat pridružil še tretji član ekipe, Gregor P. Kirsch, ki bo v šovu poskrbel za pravi pristop k preobrazbi tekmovalcev.

gregor
Gregor P. Kirsch (foto: Planet TV)

Gregor P. Kirsch je svojo kariero začel v vojski, kjer se je izpopolnil na več področjih, saj se je specializiral za medicino, bil inštruktor za šport, nutricionist ter bil odgovoren za fizično pripravljenost vojakov v enoti za specialno delovanje. Njegove izkušnje iz vojaških misij so mu dale globoko razumevanje stresa, izčrpanosti ter pomembnosti tako discipline in vztrajnosti, zato je za vlogo trenerja v šovu še posebej pripravljen.

Gregor P. Kirsch meni, da bo tekmovalcem največji izziv predstavljal stres, saj motivacija, energija in zagnanost sčasoma upadajo, zato bo potrebno poskrbeti za vztrajnost in disciplino. Njegov pristop k preobrazbi tekmovalcev v šovu Življenje na tehtnici bo celosten. Posvetil se bo vsakemu posamezniku in zanj poskušal najti najboljši možni pristop.

Nova sezona šova Življenje na tehtnici obljublja veliko akcije, discipline in presenetljivih rezultatov, saj bodo tekmovalci pod vodstvom vrhunskih strokovnjakov.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte