petek, 20 septembra, 2024

Aleš Vovk Raay prvič tako osebno o svoji ženi Marjetki Vovk

Aleš Vovk Raay je sklenil, da javno zapiše takšne besede o svoji ženi Marjetki Vovk. Številne je zelo presenetil …

Priljubljeni dvojec Maraaya, ki ga sestavljata mož in žena Marjetka in Aleš Vovk, sta v teh dneh slavila. Oba star praznovala svoj 40. rojstni dan, najprej Aleš, nato še Marjetka.

Ob 40. rojstnem dnevu Marjetke, ki je odlična in zelo priljubljena glasbenica ter žirantka šova Slovenija ima talent, se je njen soprog oglasil tudi preko družbenega omrežja in o njej zapisal nekaj zelo iskrenih in čustvenih besed.

Draga moja Marjetka!

Čeprav sva danes izdala pesem o prijateljstvu z Basijem, je TU tudi zgodba najinega zakona. Ki  ni le zgodba o ljubezni, ampak zgodba o ljubezni v najširšem pogledu – o največjem prijateljstvu, zaupanju, smehu, joku, istih interesih, istih vrednotah, razumevanju, spoštovanju in skupnih sanjah.

Že 20 let si tista, ki me navdihuje, podpira in me dela boljšega človeka. Hvala ti. Hvala, ker rasteš z mano in hvala, ker lahko rastem s tabo in ob tebi. Najlepše, kar lahko pokaževa poleg najinih pesmi, ki navdihujejo ljudi v najdragocenejših trenutkih njihovih življenj – česar si 20 let nazaj nisva upala sanjat –  pa sta itak najina največja zaklada Vid in Oskar, ki nama lepšata življenje.

Srečen, miren in hvaležen sem, da te imam…  Da si moje Življenje… in da si TU.

Hvaležen sem za vse trenutke, ki sem jih preživel s teboj in se veselim vseh, ki še prihajajo.

VSE NAJBOLJŠE za 40-ko, ženka. Ljubim te,” je zapisal in s svojim zapisom ganil mnoge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raay (@raaymusic)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte