sobota, 21 septembra, 2024

Nuša Lesar se vrača, a priznava, da ima takšne skrbi

Priljubljena televizijska voditeljica Nuša Lesar se vrača pred televizijske zaslone. Ob tem je iskreno spregovorila o …

Znana in priljubljena slovenska televizijska voditeljica Nuša Lesar, ki so jo mnogi spremljali pri vodenju informativne oddaje Svet na Kanalu A, se po porodniškem dopustu vrača.

nuša lesar
Televizijska voditeljica Nuša Lesar. (Foto: Facebook/Nuša Lesar)

Kot so razkrili na portalu 24ur.com, prihaja nazaj čez teden dni, 22. julija. Ob tem pa je svojim sodelavcem tudi priznala, da jo malce skrbi.

Zdaj sem že malo bolj psihično pripravljena na vrnitev v službo, me pa še vedno skrbi, da ničesar več ne znam in da sem med neskončnim menjavanjem plenic, nespanjem in oponašanjem različnih živalic pozabila, kako opravljati ta poklic … Ampak bolj kot se pogovarjam z ostalimi ženskami, bolj mi je jasno, da smo vse na istem, ko napoči trenutek za vrnitev v službo,” je povedala za omenjeni portal.

Lesarjeva je mamica leto dni starega sinčka, ki pa ga pred javnostjo skriva. Za omenjeni portal pa je razkrila, da bo malček z njenim odhodom v službo začel obiskovati vrtec.

nuša lesar
Voditeljica Nuša Lesar (foto: Nadja Zobec Krže/POP TV)

“Priznam, da mi misel na to ni najbolj prijetna, a zaupam ljudem, ki bodo v času moje odsotnosti skrbeli zanj, in verjamem, da je z vidika socializacije to dober korak tudi zanj. To je nekako najina prva ločitev, sledilo jih bo še precej in tako je tudi prav. Korak za korakom,” je povedala Lesarjeva.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte