sobota, 5 oktobra, 2024

Planet TV razveseljuje: Vrača se oddaja Riba, raca, rak

Na Planet TV so razveselili svoje gledalce, na televizijske zaslone se vrača priljubljena kuharska oddaja Riba, raca, rak. Kateri znani obrazi bodo kuhali tokrat?

Na Planet TV prihaja nova sezona kuharske oddaje Riba, raca, rak, ki je gledalce navdušila ne le zaradi kuhanja, temveč tudi priložnosti spoznavanja znanih obrazov tekom oddaje. Tudi to sezono bo vodil zabavni Klemen Bunderla, strokovne komentarje na področju kuhanja pa bo podajala kulinarična strokovnjakinja Darja Končarevič.

oddaja
Prihaja nova sezona kuharske oddaje Riba, raca, rak. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Prava posebnost te oddaje pa je, da se ne odvija v studiju, ampak kar v domu tekmovalcev. V prejšnjih oddajah so nas kot gostitelji navdušili številni znani Slovenci, kot so David Amaro, Salome, Tim Kores, Miran Rudan, Urška Vučak Markež ter mnogi drugi.

Riba, raca, rak spodbuja zdravo tekmovalnost, saj na koncu sledi ocenjevanje pogostitve gostitelja, zmagovalec pa je tisti, ki na koncu tedna prejme največ točk.

Vsak teden bomo lahko spremljali pet znanih oseb, ki so vešče kuhanja vsaka na svoj način. Vsak večer bo eden izmed tekmovalcev moral pripraviti večerjo za ostale, poleg tega pa bo moral sprejeti tudi poseben izziv.

Kdo bo kuhal letos, pa bo znano že zelo kmalu.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte