sobota, 5 oktobra, 2024

Challe Salle se je odzval na hude obtožbe

Po hudih obtožbah, ki jih je obelodanil Zlatko, se je oglasil raper Challe Salle. To je razkril …

Med raperjema Challetom Salletom in Zlatkom je završalo. Vse se je začelo, ko je bil Challe Salle gost pri znanemu youtuberju Peritu Martiću. Tam je povedal nekaj krepkih na račun raperja Zlatka. Ta se je odzval, dejal je, da od Challeta Salleta pričakuje opravičilo v roku 24 ur. če le tega ne bo, bo izdal pesem.

Ker se Challe Salle ni opravičil, je Zlatko svojo obljubo izpolnil in izdal pesem z naslovom Klepc laže, ki je posvečena Saši Petroviču, ki je bolj znan pod umetniškim imenom Challe Salle. V pesmi razkriva nekaj hudih obtožb, med njimi tudi neprimerno ravnanje z mladoletnimi ženskami.

Challe Salle se je oglasil

Po izidu pesmi se je odzval tudi Challe Salle, ki je za 24ur.com dejal: “Ne morem komentirati stvari, ki me ne zanimajo in jih ne spremljam. Fokusiram se na svoje delo in družino, imam še zadnje nastope pred odhodom na dopust in organizacijo poroke. Drugače pa se je moja ekipa že večkrat srečala z lažnimi obtožbami na moj račun in raznimi poskusi kraje identitete, storilci so bili tudi kazensko preganjani. Enako bo v prihodnje, če bo to potrebno.”

challe salle
Challe Salle (foto: Facebook/Challe Salle)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte