nedelja, 6 oktobra, 2024

Oglasila se je partnerica Kristijana (Poroka) in sklenila, da razkrije vso resnico

Nova partnerica Kristijana je razkrila, da ni vse tako, kot si morda številni mislijo o njuni zvezi …

V zadnji sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled je sodeloval tudi Kristijan, ki se je poročil z Jernejo. A njun skupen eksperiment se je končal hitreje kot sta morda sprva načrtovala.

ceremonija jerneja prstan
Kristijan in Jerneja v šovu (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Jerneja je eksperiment na sredini nadaljevala z Markom, saj se je vanj zaljubila, Kristijan pa je odšel domov.

Kmalu potem ko je šov Poroka na prvi pogled zapustil, pa je spoznal dekle, s katero je danes srečno v zvezi.

Njegova srčna izbranka pa je pred kratkim močno presenetila. Na družbeno omrežje je namreč zapisala, da sta s Kristijanom v zvezi že osem mesecev.

Dragi Kristijan. Hvala ti za prelepih 8 mesecev ljubezni, nežnosti, pogovorov, dotikov, objemov, poljubov, skupnih večerij, športanja, izletov, oddihov in vsega kar sva skupaj doživela. Seveda sva imela tudi padce, ampak z osebo kot si ti, pripravljeno na takojšnjo razrešitev problemov s pogovorom, se da premostiti izzive, ki jih prinaša življenje v dvoje. Ostani prosim še naprej takšen kot si, pozoren, nežen, pripravljen deliti vsa opravila z mano, hvala za vse komplimente in pohvale, ki mi jih daješ in me s tem dviguješ visoko v nebo.

Veselim se vsega, kar nama bo življenje prineslo, tudi izzive, kajti ravno ob njih vidiva kako najin odnos raste in se poglablja. Rada te imam,” je zapisala poleg fotografije, na kateri sta.

Kako osem mesecev?

To pa je zmedlo številne, saj se je eksperiment Poroka na prvi pogled na televiziji šele dobro zaključil. Zato je Kristijanova srčna izbranka sklenila, da tistim, ki so bili začudeni, da sta skupaj že toliko mesecev pojasni vse skupaj.

poroka kristijan
Kristijan v eksperimentu. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Za vse, ki ne vedo oddaja Poroka na prvi pogled se je snemala lansko poletje 2023, zato je možno, da sva s Kristijanom že 8 mesecev skupaj. Pred oddajo jaz njega nisem poznala, on pa me je baje že opazil,” je razložila.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte