sobota, 5 oktobra, 2024

Glasbenik Challe Salle spregovoril o svoji veliki ljubezni

Znani raper Challe Salle ni le glasbenik, ampak tudi športnik. Spregovoril je o boksu, ki ga redno trenira.

Glasbenik Challe Salle, ki ga mnogi poznajo kot enega najbolj uspešnih raperjev, je tudi strasten športnik. Športu namenja veliko svojega časa.

Challe Salle je velik ljubitelj športa. (foto: Facebook/Challe Salle)

“Trenutno na boks hodim trikrat na teden, ob ponedeljkih, sredah in petkih dopoldne, vmes igram košarko in obiščem fitnes. Treniram pet- do šestkrat na teden, v 270 dneh tega leta sem imel 165 treningov,” je dejal za revijo Lady.

Razkril je tudi, kakšen cilj ima.

“Moj cilj je predvsem trening za dobro počutje, moč in kondicijo, želim pa tudi tehtati 100 kilogramov, kar je zame idealna teža. Visok sem 188 centimetrov, trenutno pa imam 106 kilogramov, sicer je to predvsem zaradi mišične mase, ampak se bolje počutim, ko sem malce lažji,” je pojasnil Salle za omenjeno revijo.

Borilne veščine ga spremljajo od mladosti

V nadaljevanju je za omenjeno revijo povedal, da ga borilne veščine spremljajo že vse od mladosti dalje. Povedal je, da sta z očetom skupaj gledala borbe boksarja Mika Tysona, ki je bil takrat in ostal je tudi vse do danes njegov najljubši bokser.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle)

Nikoli nisem razmišljal, da bi se pomeril v pravem ringu, poleg tega pa sem tudi zaročenki Yvonne obljubil, da se nikoli ne bom spustil v kaj takega,” je razkril za omenjeno revijo.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte